Kapat

Erbil'de Bulunan Kamplara Sıcak Yemek Dağıtımı Gerçekleştirildi.

Beşir Derneği, Suriye'nin Azez bölgesindeki Erbil kampında yaşam mücadelesi veren savaş mağduru ailelere sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirdi.

Suriye'de Cerablus, Azez, Etarip ve Eriha noktalarında toplam dört adet paylaşım noktası ile savaş mağduru ailelerin temel ihtiyaçlarını gideren Beşir Derneği, Kilis ve Reyhanlı'da bulunan günlük 200 bin ekmek üretme kapasiteli fırınları ile ihtiyaç sahibi ailelere ekmek yardımı gerçekleştiriyor. Bunun yanında Cerablus ve Kilis'te bulunan günlük 30 bin tabldot sıcak yemek pişirme kapasiteli aşevleri ile Suriyeli kardeşlerimizin açlık yaşamasının önüne geçen derneğimiz, sağlık, temizlik, yakacak ve kışlık giysi yardımları ile de ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldürüyor.


Beşir Derneği bu doğrultuda Azez kentinde bulunan Erbil kampına sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirdi. Beşir Derneği Suriye Koordinatörlüğü'nün düzenlediği dağıtım organizasyonundan yüzlerce Suriyeli savaş mağduru aile faydalandı. Yapılan yardımlar vesilesi ile Türkiye'ye ve Türk halkına minnet duygularını dile getiren ihtiyaç sahibi aileler, bu hayra vesile olan Beşir Derneği'ne ve bağışçılarına teşekkürlerini ifade ettiler.


Bağışçıları ve gönüllülerinden aldığı destek ile yürüttüğü insani yardım faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Beşir Derneği, Türkiye'de ve mazlum coğrafyalarda gönüller yapmaya devam ediyor.