Kapat

Dudullu'dan Gönderilen İnsani Yardım Tır'ı Mazlumlara Doğru Yola Çıktı.

Beşir Derneği Dudullu temsilciliği tarafından hazırlanan bir tır insani yardım malzemesi, dudullu'da yapılan uğurlama töreni sonrası Barış Pınarı Harekat bölgesine doğru yola çıktı

Ulusal ve uluslararası arenada gerçekleştirdiği insani yardım organizasyonları ile adından söz ettiren Beşir Derneği, bağışçı ve gönüllülerinden aldığı destekler ile gönüller yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kilis ve Reyhanlı'da bulunan ekmek fırını ve aşevleri aracılığıyla günlük 200 bin ekmek üreten ve 30 bin tabldot sıcak yemek çıkaran Beşir Derneği, gönüllüleri aracılığıyla burada üretilen ekmek ve yemekleri, ihtiyaç sahibi ailelere ve Suriye sınırında dağınık kamplarda yaşayan ailelere dağıtıyor.


Bu vesile ile her ay hatta ayda bazen iki kere bölge müdürlükleri tarafından burada bulunan fırın ve ekmek fırınlarına un ve sarfiyat malzemesi gönderen Beşir Derneği, bu nakliyatlara bir yenisini ekledi. Beşir Derneği Dudullu temsilciliği tarafından hazırlanan bir tır insani yardım malzemesi, yapılan törenle uğurlandı. Toplanan ve göndermi sağlanan ürünler ile ilgili konuşan Beşir Derneği Anadolu Yakası Bölge Müdürü:" Öncelikle bu bizim gönderdiğimiz ilk tır değil. Daha önce de yine bağışçılarımızın desteği ile pek çok defa insani yardım tırları gönderdik Elhamdülillah. Bugün burada bu hayra vesile olan tüm bağışçılarımıza teşekkürlerimizi sunarız" şeklinde konuştu.


Beşir Derneği bağışçı ve gönüllülerinden aldığı destekler ile gönüller yapmaya devam edecek