Kapat

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener’den Beşir Derneği’ne Ziyaret

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından İhsan Şener , Beşir Derneği Ümraniye Temsilciliği’ni ziyaret etti. Ümraniye Temsilcisi Erdin Duman ve heyeti tarafından karşılanan Şener, faaliyetler ile ilgili bilgiler alıp sohbet etti.

Ulusal ve uluslararası alanda gıda, giyim, sağlık, barınma gibi yardım faaliyetleri yürüten Beşir Derneği , Türkiye genelinde 237 temsilciliği ve binlerce gönüllüsü ile ihtiyaç sahiplerine hizmet veriyor. Ramazan çalışmalarını yoğun bir tempo ile gerçekleştiren dernek , kamu tarafından  takdir edilmeye devam ediyor.

Bu kapsamda bir çok temsilciliğe ve dernek merkezine ziyaretler ve teşekkürler gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından İhsan Şener , Beşir Derneği Ümraniye Temsilciliği’ni ziyaret etti. Ümraniye Temsilcisi Erdin Duman ve heyeti tarafından karşılanan Şener,  derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Birebir saha da bu faaliyetleri yürüten kişiler ile sohbet imkanı bulan Şener, çekilen hatıra fotoğrafları sonrası ziyaretini sonlandırdı.

Türkiye ve dünyada "Gönüller Yapmaya Geldik" düsturu ile insani yardım organizasyonlarına hız kesmeden devam eden Beşir Derneği ,  kamu ve özel  kuruluşlar  ,  bağışçı ve  gönüllülerinden aldığı destekler ile kanayan yaralara merhem  olmaya devam  edecek.