Kapat

Bursa'nın Nilüfer İlçesinde Ekim Ayı Yardımları Tamamlandı.

Beşir Derneği Geliştirdiği Nitelikli Yardım modeli ile ülke geneline insani yardımı ulaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere kendi siparişleri doğrultusunda hazırlanan Ekim Ayı yardımları teslim edildi.

Geliştirdiği sipariş sistemiyle ihtiyaç sahiplerinin gerçek ihtiyacını karşılayan Beşir Derneği, dağıtım yapmak yerine yardım yapmayı merkeze alan bu anlayışla Türkiye’nin 81 ilinde nitelikli yardımlar yapmaya devam ediyor.

Beşir Derneği’ne başvuru yapan ihtiyaç sahiplerine, gerekli resmi evrakların kontrolü ve sosyal incelemenin ardından ihtiyaç derecesine göre her aileye mahsus puanlar veriliyor ve bu puanlar miktarınca siparişler toplanıyor. İhtiyaç sahiplerinin siparişleri doğrultusunda hazırlanan yardım paketleri temsilcilik ofislerinden yahut paylaşım noktalarından teslim ediliyor. Yardım mağazalarına gidemeyecek durumda olan ihtiyaç sahiplerine ise siparişleri doğrultusunda hazırlanan yardım paketleri bizzat götürülüyor.

Beşir Derneği’nin geliştirdiği bu yardım modeliyle yurdumuzun her yerinde olduğu gibi Nilüfer'de de yüzler güldü. Beşir Derneği Bursa Nilüfer Temsilciliği, bölgede bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin yardımlarını kapı kapı dolaşarak teslim etti.