Kapat

Burkina Faso Ankara Büyükelçisinden Beşir Derneği’ne Ziyaret

Burkina Faso Ankara Büyükelçisi ve Kültür Ataşesi Brahima Sere, Beşir Derneği Ankara Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.


Türkiye’de ve dünyada gönüller yapmaya geldik diyerek ayni ve nakdi olarak pek çok insani yardım faaliyeti gerçekleştiren Beşir Derneği, yardım ağını geliştirmek, daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak, efektif bir şekilde ve ivedilikle insani yardımlarda bulunmak amacıyla çeşitli ziyaretlerde bulunuyor veya gelen ziyaretçileri ağırlayarak faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor.

 

Bu kapsamda Beşir Derneği Ankara Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulunan Burkina Faso Ankara Büyükelçisi ve Kültür Ataşesi Brahima Sere, Ankara Bölge Müdürü Ömer Bostan ile görüşme gerçekleştirdi. Beşir Derneği’nin yurtdışı yardım faaliyetleri hakkında kapsamlı bilgilendirmelerin yapıldığı ziyarette su kuyuları ve yetimhane projeleri ilgiyi çekerken, Burkina Faso’da en çok ihtiyaç duyulan yardım kalemlerinin altı çizildi.

 

Beşir Derneği ile insani yardım alanında işbirliği yapmak istediklerini belirten Büyükelçi Sere, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dünyanın en çok insani yardım yapan ülkesi konumundaki Türkiye’ye ve bu noktaya gelinmesine katkı sunan STK’lara teşekkür etti.