Kapat

Burdur’da Evi Yanan Bir Aileye Eşya Yardımı Yapıldı

Beşir Derneği, Burdur’da evinde yangın çıkan ve eşyaları kullanılamaz hale gelen bir aileye yardımlarda bulundu.


Türkiye genelindeki yaklaşık 250 temsilciliği ve binlerce gönüllüsüyle nerede bir ihtiyaç sahibi varsa yanında olmaya gayret eden Beşir Derneği, yurtiçinde farklı bölgelerde yer alan 12 lojistik deposuyla da zor koşullarda yaşayan ailelerin yardımına koşuyor. 

 

Derneğin acil afet durumlarında, hazırlıksız yakalanmadan ve hızlı bir şekilde yardıma muhtaç ailelere ulaşabilmesini kolaylaştıran lojistik depolarda muhafaza edilen ürünler ihtiyaç anında ivedilikle yola çıkıyor ve teslim ediliyor.

 

Bu kapsamda Beşir Derneği Akdeniz Bölge Lojistik Merkezi’nden Burdur’da evi yanan ve eşyaları kullanılamaz hale gelen ihtiyaç sahibi bir aileye koltuk, masa, halı gibi ev eşyaları yardımı gerçekleştirildi. Yapılan yardımlarla ilgili açıklamada bulunan Beşir Derneği Akdeniz Bölge Müdürü Mustafa Şahin şunları söyledi:

 

“Bölge lojistik merkezimizden Burdur’a yönlendirdiğimiz yardımlar, evi yanan ailemize teslim edildi. Allah (c.c) kimseyi böyle bir durumda bırakmasın. Ancak yardımlarımız, bu soğuk kış gününde sıcak bir teselliye vesile oldu. Mutlu insanlar iyilik yapmayı, etrafındaki insanlara yardım etmeyi ve karşılık beklemeden vermeyi tercih ederler. Ve karşılarına kendileri gibi insanlar daha çok çıkar. Sevgi de iyilik de mutluluk da paylaştıkça büyür. Biz de hayırsever bağışçılarımızın bize emanet ettiklerini paylaştık. Böylece mutluluğa ve sevince ortak olduk.”

 

Yapılan yardım nedeniyle çok mutlu olduklarını ifade eden aile, bu hayra vesile olan dernek görevlileri ve hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.