Kapat

Bolu Temsilciliğinden Yakacak Yardımı

Beşir Derneği Bolu Temsilciliği yapmış olduğu çalışmalar neticesinde, 50 ton yakacak yardımını Kilis'de bulunan Lojistik Depoya sevk etti.

   Kurulduğu günden bu yana ihtiyaç sahibi ailelerin gönüllerine merhem olan Beşir Derneği,yardım faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.Beşir Derneği Bolu Temsilciliği yapmış olduğu çalışmalar sonucunda, Bayır Bucak Türkmenleri ve ihtiyaç sahiplerine yönelik toplanan 50 Ton yakacak odun ve kömürden oluşan  insani yardım malzemesi Kilis Lojistik Deposuna gönderdi.
   Beşir Derneği Bolu Temsilcisi Ali ARIKAN yapmış olduğu açıklamada;Hayır sahibi insanlarımızın hayırlarına vesile olup bu insani yardımları uğurlamaya katılan siz değerli misafirlere teşekkürü bir borç biliriz. Faaliyetlerimiz İnşallah sizlerin sayesinde katlanarak devam edecektir. 
   Beşir Derneği’mizin Bayır Bucak Türkmenleri ve Mültecilerine yönelik kampanyasına destek veren, Bolu Semerkand Vakfı Başkanlığına, paydaş Safa Derneğine,tüm gönüllülerimize ve Değerli Bolu  halkına teşekkür ediyoruz. 


Fotoğraf Galerisi