Kapat

Beşir Derneği’nden Otizm Farkındalık Gününde Anlamlı Etkinlik

Beşir Derneği, 2 Nisan Otizm Farkındaklık Günü münasebetiyle 300 zihinsel engelli öğrenci ve 150 özel eğitim öğretmeniyle piknik düzenledi.


‘İyilik her yerde’ diyerek her yere iyilik götürmeye gayret eden Beşir Derneği, bu kez iyilik halkasına zihinsel engellileri dâhil etti. 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü münasebetiyle Beşir Derneği Kilis Temsilciliği tarafından organize edilen pikniğe 300 zihinsel engelli öğrenci ve 150 özel eğitim öğretmeni katıldı.

 

Zihinsel engelli öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte katıldığı piknik organizasyonunda, Beşir yetkilileri ve gönüllüleri de yer aldı. Zihinsel engelli öğrencilerle gün boyu ilgilenip keyifli dakikalar geçirildi. Kilis Söğütlüdere Mesire Alanı’nda gerçekleşen piknik organizasyonu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden takdir gördü.

 

İyilik sancağını başta Türkiye olmak üzere dünyanın her yerinde dalgalandırmayı hedefleyen ve ‘iyiliğin zamanı, zemini, mekânı, meskeni yoktur’ düşüncesinden hareketle her fırsatta iyilikte bulunmak, iyiliğe vesile olmak ve bu düsturla gönüller yapmak için yola çıkan Beşir Derneği, faaliyetlerini artırarak devam ettirecek.


Fotoğraf Galerisi