Kapat

Beşir Derneği’nden Adana Valiliği’ne Ziyaret

Beşir Derneği Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü İlhan Kumhak ve beraberindekiler, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.


Beşir Derneği, sunduğu insani yardım hizmetlerini daha geniş bir alana ulaştırmak ve daha fazla ihtiyaç sahibine yardımlarda bulunmak için çeşitli ziyaretlerde bulunarak yapılan faaliyetleri anlatmaya devam ediyor.

 

Nezaket ziyaretleri kapsamında Adana’da temaslarda bulunan Beşir Derneği Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü İlhan Kumhak Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Beşir Derneği Çukurova Temsilcisi Murat Yetkin’in de eşlik ettiği ziyarette derneğin yurtiçindeki ve yurtdışındaki faaliyetleri paylaşıldı. Adana il sınırları içerisinde de Beşir Derneği olarak gıdadan giyime, eğitimden yakacağa varana kadar ayni ve nakdi pek çok insani yardım çalışmasına imza atıldığını belirten dernek yetkilileri Vali Demirtaş’a hediye takdim etti.

 

Adana Valisi Mahmut Demirtaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Beşir Derneği’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini, ulusal ve uluslararası alanda yapılan insani yardım çalışmalarının Türkiye’nin prestiji açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.