Kapat

Beşir Derneği Yurdun Dört Bir Yanında Mart Yardımlarına Devam Ediyor

Beşir Derneği Mart ayı yardımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Pendik ilçesinde yer alan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımları yapıldı.

Geliştirdiği sipariş sistemiyle ihtiyaç sahiplerinin gerçek ihtiyacını karşılayan Beşir Derneği, dağıtım yapmak yerine yardım yapmayı merkeze alan bu anlayışla Türkiye’nin 81 ilinde nitelikli yardımlar yapmaya devam ediyor.

Beşir Derneği’ne başvuru yapan ihtiyaç sahiplerine, gerekli resmi evrakların kontrolü ve sosyal incelemenin ardından ihtiyaç derecesine göre her aileye mahsus puanlar veriliyor ve bu puanlar miktarınca siparişler toplanıyor. İhtiyaç sahiplerinin siparişleri doğrultusunda hazırlanan yardım paketleri temsilcilik ofislerinden yahut paylaşım noktalarından teslim ediliyor. Yardım mağazalarına gidemeyecek durumda olan ihtiyaç sahiplerine ise siparişleri doğrultusunda hazırlanan yardım paketleri bizzat götürülüyor.

Beşir Derneği’nin geliştirdiği bu yardım modeliyle yurdumuzun her yerinde olduğu gibi Pendik İlçesinde de  yüzler güldü. Beşir Derneği  yetkilileri , bölgede bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin yardımlarını kapı kapı dolaşarak teslim etti.