Kapat

Beşir Derneği Yalova Temsilciliği Yardım Çalışmaları

Beşir Derneği Yalova Temsilciliği ihtiyaç sahiplerine kurban eti ve temel gıda malzemeleri yardımında bulundu.


Kurulduğu günden bu yana nerede bir ihtiyaç sahibi varsa yardımına koşan Beşir Derneği, her sene olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı döneminde yaptığı kurban eti yardımıyla zor koşullarda yaşayan ailelerin mutluluğuna vesile oldu. Kurban etlerini paketler halinde hazırlayan derneğimiz, gönüllüler ve temsilciler aracılığıyla bu paketleri ailelerin evlerine kadar ulaştırdı.

 

Kurban dönemi dışında da Türkiye’de ve dünyada yürüttüğü insani yardım faaliyetlerinin, ihtiyaç sahipleri adına hayati önem taşıdığının bilinciyle hareket eden Beşir Derneği, zor şartlar altında yaşayan ailelere yönelik nitelikli insani yardım faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Her ay düzenli olarak yapılan yardımlar, ailelerin ihtiyaçlarına göre özel olarak hazırlanıyor.

 

Bu kapsamda ihtiyaç sahiplerine kurban eti ve temel gıda malzemeleri yardımında bulunan ve bu yardımları gönüllüleri aracılığıyla ailelerin kapısına kadar ulaştıran dernek, mazlum ve mahzun ailelerin yüzlerini güldürdü.

 

Gerçekleştirilen yardımlardan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden aileler, yardım faaliyetlerinde görev alan herkese çok teşekkür ettiklerini ifade ettiler.


Fotoğraf Galerisi