Kapat

Beşir Derneği Trabzon Temsilciliği'nden 1 Tır İnsani Yardım Malzemesi

Beşir Derneği Trabzon Temsilciliği, bağışçılarından aldığı destekler ile hazırlanan insani yardım tırını dularla uğurladı. Yola çıkan yardım tırı Kilis ve Reyhanlı'da bulunan aşevleri ve fırınlarında kullanılmak üzere yardım malzemelerini ulaştırıyor.

Türkiye ve dünyada "Gönüller Yapmaya Geldik" düsturu ile insani yardım organizasyonlarına hız kesmeden devam eden Beşir Derneği, gıda malzemelerinden yakacak yardımlarına, sağlık kitlerinden temizlik malzemelerine kadar olan temel ihtiyaç malzemelerini ihtiyaç sahiplerine buluşturuyor. Bunun yanında Beşir Derneği, Kilis ve Reyhanlı'da bulunan aşevi ve fırınları ile ihtiyaç sahiplerinin içini ısıtacak sıcak yemek ve ekmek yardımları dağıtmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Beşir Derneği Trabzon Temsilciliği , Kilis ve Reyhanlı'da kullanılmak üzere içinde un yüklü  yardım tırını dualar ile birlikte uğurladı. Suriye'de iç savaşın başlangıcından bu yana gerek kamp bölgelerinde gerekse de ülkemizde bulunan Suriyeli muhacirlere kol kanat geren Beşir Derneği, Azez, İdlib, Etarip ve Cerablus'ta bulunan paylaşım noktaları ile de savağ mağduru binlerce ailenin gıda, giyim ve temizlik malzemesi ihtiyacını karşılıyor


Beşir Derneği, bağışçı ve gönüllülerinden aldığı destekler ile kanayan yaralara merhem olmaya devam edecek.