Kapat

Beşir Derneği Şubat Ayı Faaliyetleri

Beşir Derneği olarak ihtiyaç sahibi kimseler için yürüttüğümüz destek ve yardım çalışmaları ile bir Şubat ayını daha dolu dolu geçirdik. Derneğimizin Şubat ayı içerisinde gerçekleştirdiği tüm faaliyetler ile gönül coğrafyamızın her bir köşesindeki ihtiyaç sahiplerinin dertlerine derman olunarak onların yüzlerinin gülmesine vesile olundu.

Beşir Derneği bir Şubat ayında daha yurt içi ve yurt dışında eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği faaliyetlerle yüzbinlerce gönüle dokunmayı başardı.

Beşir Derneği olarak ihtiyaç sahibi kimseler için yürüttüğümüz destek ve yardım çalışmaları ile bir Şubat ayını daha dolu dolu geçirdik. Derneğimizin Şubat ayı içerisinde gerçekleştirdiği tüm faaliyetler ile gönül coğrafyamızın her bir köşesindeki ihtiyaç sahiplerinin dertlerine derman olunarak onların yüzlerinin gülmesine vesile olundu.

Yurt İçi ve Yurt Dışında Gıda Destek Çalışmaları

Beşir Derneği olarak Şubat ayındaki faaliyetlerimizde toplamda 76.400 adet pita tipi ekmek üretimi yapılarak bu ekmeklerin çadır kentlerdeki ihtiyaç sahibi göçmenlere dağıtımı sağlandı. Ekmek dışında Beşir Derneği’nin aşevlerinde ise toplamda 72 bin tabldot sıcak yemek üretimi yapıldı. Tüm bu ekmek ve sıcak yemek üretimi ile özellikle Suriye’nin kuzeyindeki çadırlarda yaşayan binlerce kişinin günlük gıda ihtiyacı karşılanmış olundu.

Yarım Milyon Kişiye Temel İnsani Destek

Beşir Derneği’nin yurt içerisinde sürdürdüğü destek kampanyasına da Şubat ayında da devam edildi. Derneğimizin bu kapsamda gerçekleştirdiği faaliyetlerde toplamda 438 bin 415 kişiye aralarında gıda, giyim, yakacak ve temizlik malzemelerinin bulunduğu temel insani yardım malzemesi ulaştırıldı. Bunun dışında yurt dışındaki ihtiyaç sahibi kimseler için de temel insani ihtiyaç yardımı ulaştırıldı. Yurtdışında ise toplam 46.794 kişiye ulaştırılan temel insani yardım malzemeleri ile gönül coğrafyamızın dört bir köşesindeki gönül sofraları şenlendirildi.

33 Yeni Su Kuyusu

Tüm bu çalışmalar ile birlikte Beşir Derneği ekipleri sadece Şubat ayında 33 yeni su kuyusunu faaliyete açarak büyük bir hizmette daha bulunmayı başardı. Derneğimizin Çad’da açtığı 33 su kuyusu ile temiz ve içilebilir suya hasret kalmış kişilerin ihtiyaçları giderilmiş olundu. Çad’da açılan bu 33 su kuyusundan ise toplamda 8961 kişi faydalanacak.

5 Ton Kurban Eti

Beşir Derneği Şubat ayı boyunca ayrıca bağışçılarımızın adak, akika, şükür ve nafile kurban bağışlarını gönül coğrafyamızın ihtiyaç sahibi kimselerine de ulaştırmayı başardı. Yapılan kurban kesimleri ile elde edilen 5 bin kg kurban etinin Mali’nin farklı bölgelerinde dağıtımı sağlandı. Beşir Derneği’nin Şubat ayındaki bu kurban organizasyonları ile beraber 6 bin kişiye kurban eti dağıtımı sağlandı.

Beşir Destek Kartı Yüzler Güldürüyor

Beşir Derneği’nin ihtiyaç sahiplerinin dilediği gibi ve kolaylıkla alışveriş yapabilmeleri için çıkardığı Beşir Destek Kartı ile de yurt içi destek çalışmaları yapılmaya devam edildi. Beşir Destek Kartı ile sadece Şubat ayında toplamda 16.370 kişi alışveriş yaptı. Beşir Destek Kartı ile bu kişilerin Beşir Derneği’nden daha nitelikli destek almaları sağlanmaya devam ediyor.

Siz de Beşir Ailesinin Bir Parçası Olun

Beşir Derneği olarak sadece Şubat ayında gerçekleştirdiğimiz tüm bu faaliyetlerimizle yüzbinlerce gönüle dokunmayı başararak farklı bölge ve yörelerdeki ihtiyaç sahibi kimselerin yüzlerinin gülünmesine vesile olduk. Dernek olarak bundan sonra da yoğun gayret ve çaba ile sürdüreceğimiz çalışmalarımıza sizler de bağışlarınızla katkı sunabilirsiniz. Beşir Derneği web sitemizde bulunan online bağış bölümünden yapacağınız bağışlar Beşir Ailemizin bir parçası olup, binlerce kilometre uzaktaki mazlum ve muhtaçların gönüllerinin yapılmasına destek olabilirsiniz. Beşir Derneği olarak bizler de tüm bu çalışmalarımız ile hayrınıza vesile olmaya devam ediyoruz.