Kapat

Beşir Derneği, Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim’i Ziyaret Etti

Beşir Derneği Marmara Bölge Müdürü Suat Söğüt ve beraberindeki heyet, Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim’i Ziyaret Etti


Ulusal ve uluslararası alanda gıda, giyim, sağlık, barınma gibi yardım faaliyetleri yürüten Beşir Derneği, hizmet ağını genişletmek ve daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak için çeşitli kurum ve kuruluşlarla görüşmeler yapıp protokol ziyaretlerinde bulunuyor.

 

Bu kapsamda Beşir Derneği Marmara Bölge Müdürü Suat Söğüt ve beraberindeki heyet, Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim’i makamında ziyaret etti.

 

Beşir Derneği’nin yürüttüğü yardım faaliyetlerini yakından takip ettiğini söyleyen Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Beşir Derneği’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

 

Beşir Derneği’nin Türkiye’de ve dünyada ‘Gönüller yapmaya geldik’ sloganıyla hayata geçirdiği projeler ve yürüttüğü yardım faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunduklarını belirten Beşir Derneği Marmara Bölge Müdürü Suat Söğüt, yapılan görüşmenin oldukça verimli geçtiğini ifade etti.


Fotoğraf Galerisi