Kapat

Beşir Derneği Nevşehir Temsilciliğinden İhtiyaç Sahiplerine Yardım Eli

Türkiye’de ve dünyada gönüller yapmaya geldik diyerek hayırsever bağışçılarının desteğiyle ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunan Beşir Derneği, yüzler güldürmeye devam ediyor.


Kadim geleneğimizde veren elin alan eli görmeyeceği şekilde bir yardım ahlakı geliştirilmesinin en somut ve belki de en güzel örneği olan sadaka taşlarının günümüze uyarlanmış şekli diyebileceğimiz sosyal marketlerde yardımlar devam ediyor.

 

Beşir Derneği’nin hayata geçirdiği sosyal marketlerden (Paylaşım Noktası) biri de Nevşehir’de faaliyet yürütüyor. İhtiyaç sahiplerinin, marketlerden alışveriş yapar gibi dilediğini alabildiği ancak para ödemeden çıktığı sosyal market, bölgede bulunan ihtiyaç sahiplerine gıda, giyim, temizlik malzemeleri, ev araç ve gereçleri gibi yardımlarda bulunuyor.

 

Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Taner Düzgün yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada, “Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi mübarek üç ayları yaşadığımız bu günlerde Beşir Derneği olarak gece gündüz demeden ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya çalışıyoruz.” dedi.

 

Düzgün, Yüce Allah'ın insanlara rahmet ve nimetlerini çokça ihsan ettiği üç aylarda hayırseverlere seslendi ve “Derneğimize bağış yaparak bir ailenin evinde bir aşın kaynamasına vesile olmak isteyenlerin bizlere ulaşmasını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.


Fotoğraf Galerisi