Kapat

Beşir Derneği Nepal’de Gönüller Yapıyor

Beşir DerBeşir Derneği, bu yıl Ramazan ayında Nepal’de yaşayan müslümanlar için kurduğu iftar sofraları,kurban kesimleri ve fitre dağıtımları ile gönüller yapıyor.neği, bu yıl Ramazan ayında Nepal’de yaşayan müslümanlar için kurduğu iftar sofraları,kurban kesimleri ve fitre dağıtımları ile gönüller yapıyor.

Ramazan ayının bereketini ve sevincini heryerde yaşatmanın gayretinde olan  Beşir Derneği, Türkiye’de ve Dünya’da pek çok insanın Ramazan sevincini doyasıya yaşaması için yardım faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Ramazan boyunca Türkiye’nin dört bir yanında iftar, kumanya, bayramlık dağıtımı gibi pek çok yardım organizasyonu gerçekleştiren Beşir Derneği, yurtdışında da Ramazan faaliyetlerini sürdürüyor. Afganistan , Arakan, Somali, Yemen gibi birçok ülkede yapılan gıda yardımlarının yanı sıra kurban kesimi, toplu iftarlar, fitre ve zekât bağışlarıyla tüm mazlumların yanında oluyor.

Bu kapsamda bu yılki Ramazan faaliyetlerine Nepal’de katıldı. Ülkede yer alan ihtiyaç sahibi müslüman aileler için iftar sofraları kuruldu. Adak, akik, şükür kurban bağışlarının bir kısmı yine burdaki aileler için kesilirken fitre dağıtımları ile de bir çok bölgede Ramazan faaliyetlerine devam ediliyor.

Dünyanın neresinde mahzun ve mahcup bir gönül, mazlum ve mağdur bir insan varsa gönlünü yapmaya; kimsesizlerin kimsesi olmaya gayret eden Beşir Derneği, tüm dünyada yüzler güldürmeye devam edecek.