Kapat

Beşir Derneği'nde Ekim Ayı Dolu Dolu Geçti

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce yüzün gülmesine vesile olmaya, mazlum coğrafyalara umut taşımaya devam ettiğimiz Ekim ayı boyunca 800 binden fazla gönüle dokunduk.

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce yüzün gülmesine vesile olmaya, mazlum coğrafyalara umut taşımaya devam ettiğimiz Ekim ayı boyunca;

Afganistan ve Çad’ın eyaletlerinde toplam 5.625 kişinin faydalanabileceği 15 adet su kuyusu açarak suyun hafızasında kendimize yer ettik.

Her ay düzenli yardım alan 18.405 Türk vatandaşı ekim ayında da Beşir ekiplerince gerekli ihtiyaçları evlerine kadar götürülerek bekletilmeden ve mağdur edilmeden sorunlarını giderdik.

Yurt dışında 3.000 kişilik sosyal market, 7.980 kişilik sağlık, muhtelif giyim ve gıda kategorilerinde ihtiyaç olduğu sürece yardım yapıldı.

11.900 kişilik kurum yardımı yapıldı.

Yurt içinde büyükbaş hayvan kesilerek 96.000 kilo paylar halinde 9.319 aileye dağıtıldı.

Aşevleri ve fırınlarımızda 799.440 adet ekmek ve 45.000 tabldot sıcak yemek üretildi.

Ekim ayı boyunca bağışçılarımızın desteği sayesinde Afganistan’dan İzmir’e, Çad’tan Balıkesir’e kadar birçok noktada ihtiyaç sahiplerinin yanında olduk.

Bir çocuğun tebessümünde kendine yer bulabilen Beşir Ekiplerimiz gıda yardımları sırasında ailelerle sağlıklı diyaloglar kurarak ihtiyaçlarını tam kavrıyor ve en hızlı şekilde sorunu giderme gayretinde bulunuyor.