Kapat

Beşir Derneği, Minik Yüreklerin Yüzlerini Güldürüyor

Beşir Derneği Suriye Koordinatörlüğü’ne bağlı ekipler, kamplarda yaşayan çocuklara , yaşanan bunca sıkıntıların arasında acıları bir anlık da olsun unutturmak , onları sevindirmek , minik yüreklere tebessüm ettirmek için kek dağıtımı yaptı.

Türkiye ve dünyada "Gönüller Yapmaya Geldik" düsturu ile insani yardım organizasyonlarına hız kesmeden devam eden Beşir Derneği, gıda malzemelerinden yakacak yardımlarına, sağlık kitlerinden temizlik malzemelerine kadar olan temel ihtiyaç malzemelerini ihtiyaç sahiplerine buluşturuyor. Bunun yanında Beşir Derneği, Kilis ve Reyhanlı'da bulunan aşevi ve fırınları ile ihtiyaç sahiplerinin içini ısıtacak sıcak yemek ve ekmek yardımları dağıtmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Suriye’nin kuzeyinde bulunan kamplara sıcak yemek ve ekmek dağıtımının dışında bir etkinlik gerçekleştirildi. Beşir Derneği Suriye Koordinatörlüğü’ne bağlı ekipler kamplarda yaşayan çocuklara ,  yaşanan bunca sıkıntıların arasında acıları bir anlık da olsun unutturmak ,   onları sevindirmek ,  minik yüreklere tebessüm ettirmek için kek dağıtımı yaptı. Yapılan yardımlar sırasında çocukların sevinci gözlerden kaçmadı.

Beşir Derneği, bağışçı ve gönüllülerinden aldığı destekler ile hayra vesile olmaya devam edecek.