Kapat

Beşir Derneği Karabük’te 300 Kişiye Bayramlık Hediye Etti

Beşir Derneği Karabük Temsilciliği, Kurban Bayramı nedeni ile ihtiyaç sahibi ailelere yardım dağıttı.

Beşir Derneği Karabük Temsilciliği, Kurban Bayramı nedeni ile ihtiyaç sahibi ailelere yardım dağıttı.

 

İhtiyaç sahibi, yetim, öksüz ve kimsesizlerin her zaman yanında olan Beşir Derneği, Karabük’te 300 kişiye Kurban Bayramı öncesi giyecek yardımında bulundu.

 

Konuyla ilgili bilgi veren Beşir Derneği Batı Karadeniz Bölge Müdürü Ertuğrul Baygın, öncelikle kendilerine destek veren hayırseverlere çok teşekkür ederek “Kurban yeryüzünün tüm renkleriyle yakınlaşmaktır sloganıyla başlattığımız kampanyamız kapsamında 300 kişiye yardım elimizi uzattık. Biz Beşir Derneği olarak, tüm Türkiye’de ve dünyada ihtiyaç sahibi insanların mutluluğu için gayret gösteriyoruz. Bizim niyetimiz Allah (c.c) rızasıdır. Mahsun ve mahcup gönüllerin, gönüllerini yapmak bizim amacımızdır.” dedi.   

 

Beşir Derneği’nin kurban çalışmalarına da değinen Ertuğrul Baygın, “Beşir Derneği olarak vekaleten kurban kesimi de yapıyoruz. Vekaleten bağış kurban bedelimiz 700 TL olup hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz. Vatandaşlarımız gerekli bilgilere internet sayfamız www.besir.org.tr’den ulaşabilirler.” diye konuştu.

    

Karabük Şube Başkanı Mehmet Demirel ise, içinde mültecilerin de bulunduğu 300 kişiye giyim yardımı yaptıklarını belirterek, tüm hayırseverlere teşekkür etti. 


Fotoğraf Galerisi