Kapat

Beşir Derneği Gönüllere Kandil Oldu

Beşir Derneği, Miraç Kandili dolayısıyla pek çok bölgede vatandaşların yüzünü güldürdü.

Her zaman olduğu gibi birlik, beraberlik ve kaynaşma duygularının pekiştiği, kardeşliğin tesis edildiği ve umutların yeniden yeşerdiği kutlu kandil günlerinde de vatandaşların yüzünü güldüren Beşir Derneği, Miraç Kandili dolayısıyla pek çok bölgede çeşitli faaliyetler gerçekleştirdi.

Beşir Derneği Bartın Temsilciliği, bölgesinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere yönelik her ay düzenli olarak yaptığı gıda yardımını bu kez kandil günü gerçekleştirdi. Miraç günü münasebetiyle kandil simidi de dağıtan temsilcilik, ihtiyaç sahiplerinin kandilini kutladı. Beşir Derneği Bartın Temsilcisi Ekrem Akbal, şunları söyledi:


“Bu özel günde bize verilen emanetleri sahiplerine ulaştırmak ayrıca anlamlı. Bartınlılara ve derneğimize bağışta bulunup katkı sunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin.”


Beşir Derneği Geyve Temsilciliği ise resmi kurumları ve esnafı ziyaret ederek kandillerini tebrik etti. Ziyaret edilen esnafa ve polis memurlarına kandil simidi ikram ederek bu kutlu günün bereketini insanlarla paylaştı. Ziyaret eden kurum çalışanları ve esnaf, Beşir Derneği’ne duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.


Cedidiye Camii ve Büyük Merkez Camii önünde de gelenek bozulmadı. Beşir Derneği Düzce Temsilciliği, cami önüne kurulan kazanlarda lokma tatlısı pişirdi ve vatandaşlara sıcak ikramlarda bulundu. Paylaşmanın bereketi Kandil gecesinde adeta doruğa ulaştı. Vatandaşlar namaz çıkışında birbirlerinin kandilini kutlayarak hep birlikte ikramları tattı.


Beşir Derneği Derince Temsilciliğimiz ise hastanelerde şifa bekleyen vatandaşları ve hasta yakınlarını unutmadı. İlçede bulunan iki araştırma hastanesinde toplam 500 paket kandil simidi ikram etti. Acil serviste ve hasta yatış bölümlerinde bulunan vatandaşlara ikram edilen kandil simidi, paylaşmanın mutluluğunu yaşattı. Teşekkür ve dualarla yumuşayan gönüllerde hoş bir sadâ bırakmayı başardı.


Fotoğraf Galerisi