Kapat

Beşir Derneği Gerede Temsilciliği Yüzler Güldürmeye Devam Ediyor

Beşir Derneği Gerede Temsilciliği, kumanya dağıtımı gerçekleştirdi.

Kurulduğu günden itibaren nerede bir mazlum, mağdur ve mahzun bir gönül varsa halkın desteğiyle yardımına koşmaya gayret eden Beşir Derneği, Türkiye genelinde ve yurtdışındaki temsilcilikleriyle hizmet sunmaya devam ediyor.


Bu kapsamda faaliyetlerini sürdüren Beşir Derneği Gerede Temsilciliği, ilçede ikamet eden yardıma muhtaç pek çok aileye kumanya yardımında bulundu. Komşusu açken tok yatmamayı düstur edinmiş gönüllü vatandaşlar, Gerede’de gerçekleştirdikleri kumanya yardımıyla söz konusu ailelerin umudu oldu.


Beşir Derneği Gerede Temsilcisi Mevlüt Altundağ, veren el ile alan eli buluşturup böylesi bir hayra vesile olmanın ve yardıma muhtaç ailelerin ihtiyacını karşılamanın tarif edilemeyecek bir duygu olduğunu ifade ederek, “Bizler Beşir Derneği olarak ‘Gönüller Yapmaya Geldik’ dedik ve yola çıktık. Nerede mahzun bir gönül varsa yardımına koşmayı, sıkıntılarına ortak ve derman olmayı şiar edindik. İnşallah halkımızın da desteğiyle yardımlarımız çığ gibi büyüyerek devam edecektir. Bu anlamda bize destek veren tüm yardımseverlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.


Fotoğraf Galerisi