Kapat

Beşir Derneği Esenler Temsilciliği ve Paylaşım Noktası Açıldı

Beşir Derneği Ramazan ayı öncesi, hizmet halkalarının bir diğerini Esenler'de açtı. Esenler Temsilciliğinin yanında “Paylaşım Noktası”nı da hizmete açan dernek, yardım anlayışını “nerede bir mahzun ve mahcup gönül varsa, orada ve onlarla olmak amacındayız” diyerek özetliyor.

Açılış törenine Beşir Derneği Genel Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cevdet Şanlı, Genel Sekter Fatih Sarıyar, Semerkand Vakfı Yöneticilerinden Mustafa Bahadıroğlu, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Beşir Derneği ve Semerkand Vakfı yöneticileri katıldı.

Beşir Derneği Esenler Temsilcisi Raşit Ermiş'in ev sahipliği yaptığı açılışa halkın ilgisi büyük oldu.

"Ramazan Paylaşmaktır."

Beşir Derneği Genel Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cevdet Şanlı tüm katılımcılara teşekkür ederken, Ramazan ayı içerisinde gerçekleşecek olan faaliyetler hakkında katılımcıları ve basını bilgilendirdi. 242 Temsilcilik ve 13 Paylaşım Noktası mağazası ile Ramazan'a hazır olduklarını belirten Şanlı; "Nerede mahzun ve mahcup bir gönül var ise bilmelisiniz ki, Beşir Derneği oradadır." Dedi.

Paylaşım Noktası'nda Ücretsiz Alışveriş

Beşir Derneği’nin en önemli projelerinden biri olan “Paylaşım Noktası” projesiyle ihtiyaç sahipleri için ücretsiz alışveriş imkanı sağlıyor. Paylaşım Noktalarında gıdadan elbiseye, temizlik ürünlerinden mutfak ihtiyaçlarına kadar geniş bir alanda yardım yapılıyor. Derneğin başvurular neticesinde belirlediği ailelere aylık kartlar verip Paylaşım Noktaları’ndan ihtiyaçları oranınca ücretsiz alışveriş yapabilmeleri de sağlanıyor.


Fotoğraf Galerisi