Kapat

Beşir Derneği, Bir Kap Bir Kalp Projesi İle İlk İftarlıklarını Dağıttı

Beşir Derneği’nin , Bir Kap Bir Kalp projesi ile yoksul ailelere ulaştırdığı iftar yemekleri Ramazan’ın ilk gününde sofralarda yer aldı.

Beşir Derneği , Ramazan ayında dar gelirli ailelerin sıcak yemek ihtiyacını karşılamak ve bu konuda toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla başlattığı "Bir Kap Bir Kalp" projesiyle, ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak isteyen hayırseverlere köprü oluyor. Ramazan boyunca her akşam iftardan önce titiz bir çalışmayla tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin kapısını çalınarak, hayırseverler tarafından hazırlanan   sıcak yemekler, ihtiyaç sahiplerinin sofralarına yetiştiriliyor.

Bu kapsamda Ramazan ayının ilk gününde Türkiye’nin dört bir yanında Beşir Derneği gönüllüleri hayırseverlerden aldıkları iftarlıkları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

İstanbul, Yalova,Bursa,İzmir,Ağrı,Diyarbakır,Düzce,Karaman,Amasya,Kütahya,Yozgat  ve daha birçok ilde çalışmalar yapıldı ve iftarlıklar dağıtıldı.

Yapılan yardımlar iftar sevincinin, Ramazan bereketinin yaşanmasına, yüzlerin gülmesine  vesile oldu.

 

Projeye katılmak için ne yapmak gerekiyor?

 

‘Bir Kap Bir Kalp’ proje formunu doldurun (Formu doldurmak için tıklayın) ve cep telefonunuza gelen onay kodu ile ön kayıt sürecini tamamlayın. Başvurunuz onaylandıktan sonra bulunduğunuz bölgedeki dernek temsilcisi sizinle irtibata geçecek ve kampanya bilgileri ayrıca mail adresinize de gönderilecek. Daha sonra, Beşir Derneği gönüllüleri randevu verdiğiniz günde, iftardan 3 saat önce gelerek hazırladığınız yemekleri alacak ve önceden belirlenmiş yardıma muhtaç ailelere ulaştıracak.