Kapat

Bangladeş Dhakka Büyükelçiliğimize ve TİKA Koordinatörlüğüne Ziyaret

Bangladeşte bulunan partner derneğimizle birlikte Dhakka Büyükelçiliğimiz ve Tika Koordinatörlüğü ziyaret edildi.

Türkiye dahil 55 ülkede gönüller yapmaya devam eden Beşir Derneği Yurt dışı Kurban organizasyonu kapsamında bu yıl da gerçekleştireceği Bangladeş kurban organizasyonumuz için ekibimiz Bangladeş’ in  başkenti Dhakka’ ya ulaştı.

     Bangladeşte bulunan partner derneğimizle birlikte Dhakka Büyükelçiliğimiz ve Tika Koordinatörlüğü ziyaret edildi.

     Dhakka Büyükelçimiz sayın Devrim ÖZTÜRK yapılan ziyaretten memnuniyetini ifade ederek, Derneğimizin Bangledes’ te yapmış olduğu faaliyetlerini yakinen takip ettiğini, takdirle karşıladığını ve derneğimizce yapılacak her türlü faaliyette destek vereceklerini ifade ettiler.

     Dışişleri olarak ülkemizin Bangladeş’te iyi ilişkilerini geliştirmeye yönelik, Derneğimizin kurban organizasyonu yanında eğitim, sağlık, su kuyuları vb. projeler ile katkıda bulunduğunu belirtti. Ayrıca bu tür faaliyetlerle ihtiyaçların karşılanması yanında ihtiyaç sahibi insanların gönüllerini yapmamız ile Bangledes halkının Türk halkına karşı zaten var olan sevgi ve muhabbetinin artmasına vesile olduğumuzu belirtti.

     Tıka Koordinatörü Sayın Ahmet Refik Çetinkaya aynı konulara değinerek Bangladeş’te Derneğimize rehberlik etmenin yanında diğer konularda da desteklerini vereceklerini belirterek memnuniyetlerini ifade etti.


Fotoğraf Galerisi