Kapat

Bakan Süleyman Soylu'dan Beşir Derneği'ne Destek

İdlib’teki mazlum kardeşlerimizin iyiliği üzerine konuşmak için toplanan yetkililer ve Soylu yaklaşık bir buçuk saat görüşme gerçekleştirdi. Şahsi olarak her bir derneğe briket ev bağışında bulunan Bakan Süleyman Soylu, Beşir Derneği'ne de 2 adet briket ev bağışında bulundu.

AFAD koordinasyonu sayesinde bir araya gelen birçok sivil toplum kuruluşu İdlib için tek yürek oldu.  İdlib’te bir kısmının yapımı bitmiş briket evlerin durumunu istişare etmek amacıyla bir araya gelen Soylu, Beşir Derneği ve diğer sivil toplum kuruluşları görüşme gerçekleştirdi.
 

İdlib’teki mazlum kardeşlerimizin iyiliği üzerine konuşmak için toplanan yetkililer ve Soylu yaklaşık bir buçuk saat görüşme gerçekleştirdi.

Şahsi olarak her bir derneğe briket ev bağışında bulunan Soylu, konuyla yakından ilgilendi.  

Sınır komşumuz Suriye’de dokuz senedir devam eden iç savaş nedeniyle yurtlarından ayrılmak zorunda kalan mazlum kardeşlerimize briket ev imkanı sunan Beşir Derneği; her bir evin 40 metrekare, banyo, mutfak ve özel bahçe imkanına sahip olduğunu duyurmuştu.

Bağışçılarına evlere isim verme ve sadaka-i cariye fırsatı sunan Beşir Derneği’ne İDLİB yazıp 4032’ye göndererek 10 lira değerinde yardım da yapılabiliyor.