Kapat

Azez'deki Sivillere Yardım Yapıldı.

Beşir Derneği, Suriye'nin Azez kentinde bulunan dağınık kamplarda yaşayan sivillere insani yardım ulaştırmaya devam ediyor. Kilis, Reyhanlı ve Cerablus'ta bulunan aşevi ve ekmek fırınları ile bölgede yaşayan sivillerin her gün düzenli olarak sıcak yemek ve ekmek ihtiyacı karşılayan Beşir Derneği, hazırladığı yardım paketleri ile de savaş mağduru binlerce insanın hayata tutunmasına katkı sağlıyor.

Suriye'de gerçekleşen iç savaş sonucu yaklaşık 8 yıldır bölge halkına ülkemizin merhamet elini ulaştıran Beşir Derneği, Kilis, Reyhanlı ve Cerablus'ta bulunan aşevi ve ekmek fırınları ile her gün düzenli olarak sıcak yemek ve ekmek çıkarıp bölgede bulunan sivillere dağıtmaya devam ediyor. Bununla birlikte yine Azez, İdlip, Etarip ve Cerablusta bulunan 4 adet paylaşım noktası ile savaş mağduru binlerce insanın tıpkı bir marketten alışveriş yapar gibi ihtiyaçlarını gidermesini sağlayarak onların hayata tutunmalarına katkı sağlıyor.


Bu kapsamda Azez kırsalında bulunan dağınık kamplarda yaşayan savaş mağduru ailelere gıda kolisi dağıtımı yapan Beşir Derneği, bağışçılarının emanetini bizzat yerinde nezaret ederek dağıtmaya devam ediyor. Yapılan yardım faaliyetini organize eden Beşir Derneği Suriye Yardımlar Koordinatörü Abdülhakim Bayram : " Bölge halkına yönelik yardımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Hamd olsun bağışçılarımızın destekleri ile bugün azez kırsalında hayata tutunmaya çalışan yüzlerce insana dağıttığımız bu yardım malzemeleri ile destek olduk" şeklinde konuştu.


Beşir Derneği, bağışçı ve gönüllülerinden aldığı destekler ile gönüller yapmaya devam edecek