Kapat

Azez Paylaşım Noktası Yüzler Güldürmeye Devam Ediyor

Beşir Derneği, Suriye’deki paylaşım noktalarıyla, zor şartlar altında hayata tutunmaya çalışan savaş mağduru ailelerin ihtiyaçlarını karşılıyor.


Suriye’de yürüttüğü insani yardım faaliyetlerine her geçen gün bir yenisini daha ekleyen Beşir Derneği, Cerablus, Etarip, Eriha ve Azez’de açtığı paylaşım noktalarıyla Suriyeli ihtiyaç sahibi ailelere insani yardımlarda bulunmaya devam ediyor.

 

Beşir Derneği, gıda, giyim, temizlik ve kozmetik ürünlerinin tıpkı bir süpermarket gibi reyonlar halinde düzenlendiği ve ihtiyaç sahiplerinin, kendilerine tanımlanan puanlar miktarınca dilediğini alıp ücret ödemeden gidebildiği yardım mağazaları ile Türkiye’de olduğu gibi Suriye’de yardıma muhtaç ailelerin temel insani ihtiyaçlarını karşılıyor.

 

Bu kapsamda Azez’deki paylaşım noktasından, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından derneğimize yönlendirilen ve temel ihtiyaçlarını gideremeyen ailelere yardımlar gerçekleştirildi. AFAD’ın yönlendirmesiyle derneğimizle tanışan ve paylaşım noktamızdan dilediğince alışveriş yapıp herhangi bir ücret ödemeden ayrılan Suriyeli savaş mağduru, yetim ve dul aileler Türkiye’ye ve Türk halkına şükranlarını ileterek memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Suriye’deki insanlık dramının başladığı ilk günden bugüne insani yardım çalışmalarını aralıksız sürdüren Beşir Derneği, savaş mağduru mazlum, mahzun ve mahcup gönüllerin yanında olmaya devam edecek.


Fotoğraf Galerisi