Kapat

Ankara Siteler Temsilciliğimiz Her Ay Yapılan Periyodik Gıda Dağıtımını Eylül Ayı İçin Tamamladı.

Ankara Siteler temsilciliğimiz her ay yapılan periyodik gıda dağıtımını Eylül ayı için tamamladı. Bölgedeki bulunan ihtiyaç sahipleri gıda desteği alırken sosyal mesafeye ve hijyen koşullarına dikkat edildi. Ekiplerimizce önceden tespit edilen ihtiyaç sahipleri her ay aldıkları düzenli gıda yardımıyla rahat bir nefes alabiliyorlar. Özellikle küresel salgın nedeniyle zor durumda olan birçok aileye bağışçılarımızın desteğiyle yardım sağlayabiliyor, sofralarına bir tas çorba, bir parça ekmek koymaya gayret ediyoruz. Yardım etmek, yalnızca ihtiyaç sahiplerinin gerekliliği değildir. İnsan vererek yaşar. Bizlere destek veren bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz.

Ankara Siteler temsilciliğimiz her ay yapılan periyodik gıda dağıtımını Eylül ayı için tamamladı.

Bölgedeki bulunan ihtiyaç sahipleri gıda desteği alırken sosyal mesafeye ve hijyen koşullarına dikkat edildi.

Ekiplerimizce önceden tespit edilen ihtiyaç sahipleri her ay aldıkları düzenli gıda yardımıyla rahat bir nefes alabiliyorlar.

Özellikle küresel salgın nedeniyle zor durumda olan birçok aileye bağışçılarımızın desteğiyle yardım sağlayabiliyor, sofralarına bir tas çorba, bir parça ekmek koymaya gayret ediyoruz.

Yardım etmek, yalnızca ihtiyaç sahiplerinin gerekliliği değildir. İnsan vererek yaşar. Bizlere destek veren bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz.


Fotoğraf Galerisi