Kapat

Al Muntada Derneği’nden Beşir Derneği’ne Ziyaret

Uluslararası alanda insani yardım faaliyetleri yürüten Al Muntada İslamic Socio-Cultural Center, Beşir Derneği’ni ziyaret etti.

Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde nerede bir mahzun gönül varsa yardımına koşan, mazlum ve mağdurların hamisi olmayı ve dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin paylaşmayı erdem haline getiren, kardeşliğe destek olmak ve hayır işlerini yaygınlaştırmak için gece gündüz çalışan Beşir Derneği, aynı misyon doğrultusunda ulusal ve uluslararası alanda çalışmalar yürüten STK’larla da işbirliği yaparak veren elinin daha geniş coğrafyalara ulaşmasına gayret ediyor.


Bu kapsamda merkezi Londra’da olan ve Sudan’da da ofisi bulunan Uluslararası Al Muntada İslamic Socio-Cultural Center ile ortaklaşa çalışmalar yürütmek için Beşir Derneği’nin Pendik’teki genel merkezinde önemli bir toplantı gerçekleştirildi.


Beşir Derneği Sosyal Yardımlar Birim Yetkilisi Birol Eken,  Al Muntada Derneği Genel Direktörü Asim M. Hassan ve Al Muntada Sudan Ofisi Genel Müdürü Muawia Hussein Mohammed’in ve diğer dernek yetkililerinin bir araya geldiği toplantıda Beşir ve Al Muntada derneklerinin yaptığı çalışmalar ve hâlihazırdaki projeler hakkında istişareler yapıldı.


Beşir Derneği ile ortak projeler gerçekleştirmek istediklerini ifade eden dernek yetkililerine Birol Eken tarafından Beşir Derneği adına teşekkür sertifikası verildi ve toplantı, çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.


Fotoğraf Galerisi