Kapat

Akyazı ve Kuşadası’nda Kandil Simidi İkramları

Beşir Derneği Sakarya Akyazı Temsilciliği ve Aydın Kuşadası temsilcilikleri bir geleneğimiz olan kandil simidi ikramlarında bulundu.

Mevlid kandili dolaysıyla yurdun birçok yerinde kandil simidi dağıtan Beşir Derneği, bir geleneğimiz olan kandil simidini önemini çocuklarımıza anlatarak, onlara ikramda bulundu. “Vakıf Medeniyetinin Torunları Mirasına Sahip Çıkıyor”adlı panel ve konferaslarla yurdun birçok yerinde geleneğimizi anlatan ve bunları bizzat gerçekleştiren Beşir Derneği, geçtiğimiz günlerde Aşure ikramlarında bulunduğu gibi, şimdi de kandil Simidi ikramlarında bulunuyor.


Sakarya Akyazı temsilciliği, Kuzuluk İlkokulu ve Doktor Enver Ören Ortaokulu kandil simidi dağıtarak çocuklara geleneğimizi yaşattı. Öte yandan Beşir Derneği Kuşadası Temsilciliği, ilçenin meydanında halka ikramlarda bulundu.


Âlemlere rahmet olarak gönderilen yaratılmışların en hayırlısı, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünyaya teşrif ettiği bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını dileyen Sakarya Akyazı ve Aydın Kuşadası Beşir Derneği temsilcileri, bu mübarek günde çocukları sevindirmek ve bu gece iyilik yapmanın faziletini vurgu yaptılar.


Fotoğraf Galerisi