Kapat

Ağrı’da Eksi Otuz Derecede Gıda Yardımları Yapıldı

Beşir Derneği Ağrı Temsilciliği, kar kış demeden yola revan olup ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı ulaştırdı.


Yedi ikim dört bucağa şefkat elini uzatan, iyiliğin, hayrın mevsimi olmaz diyerek kar kış demeden yollara düşen Beşir Derneği, Ağrı’da ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı gerçekleştirdi. Zorlu kış şartlarına rağmen yardım faaliyetlerinden taviz vermeyerek hazırlanan gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Beşir Derneği Ağrı’da yüzler güldürdü.

 

Beşir Derneği Ağrı Temsilcisi Umut Oğur, “Ağrı’da yaşayan ve önceden sosyal incelemesini yaptığımız ihtiyaç sahibi 35 aileye gıda yardımı yaptık. Eksi 30 derece havada insanların yardımına koşmaya, Beşir Derneği olarak bağışçılarımızın hayırlarına vesile olmaya devam ediyoruz.” dedi.

 

Dağıtım yapmak yerine yardım yapmayı merkeze alan anlayışla hareket ederek ihtiyaç sahiplerinin talepleri doğrultusunda bir araya getirilen yardım paketlerini kapı kapı dolaşarak sahiplerine teslim eden Beşir Derneği, geliştirdiği bu yardım modeliyle Ağrı’da olduğu gibi tüm Türkiye’de kamu yararına hizmet etmeyi sürdürüyor.

 

Türkiye’de 255 temsilciliğiyle ve dünyanın pek çok bölgesinde kamu yararına çalışmalar yürüten Beşir Derneği, gıdadan giyime, eğitimden kültüre, sağlıktan yakacağa, barınmadan su kuyusuna varana kadar birçok alanda insani yardım organizasyonları düzenlemeye devam ediyor.