Kapat

Afrika Kalkındırma ve İşbirliği Derneği’nden Beşir Derneği’ne Ziyaret

Afrika Kalkındırma ve İşbirliği Derneği (AKVİ), Beşir Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Başta Türkiye’nin en ücra köşesine kadar olmak üzere dünyanın pek çok bölgesine iyilik götürmek ve gönüller yapmak için hız kesmeden gayret eden Beşir Derneği, diğer STK’larla da işbirliği ve ortaklıklar çerçevesinde yeni adımlar atarak güçleniyor.


Bu kapsamda Afrika Kalkındırma ve İşbirliği Derneği (AKVİ) Yöneticisi Ayman Elnehrawy, Beşir Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yard. Doç. Dr. Cevdet Şanlı’yı ziyaret etti. Her iki derneğin de Afrika’da hâlihazırda yürütmekte olduğu ve ileride gerçekleştirmeyi hedefledikleri projeler hakkında görüşmeler yapıldı.


Mescit, su kuyusu, okul, Kur’an kursu ve İslami eğitim merkezi gibi inşa projelerinin yanı sıra; iftar, ramazan kolisi, fitre ve kurban eti gibi belirli bir döneme mahsus projeler de masaya yatırıldı. Ayrıca yetimlere, öğrencilere, hafızlık talebelerine ve her türlü ihtiyaç sahiplerine maddi destek sağlanması noktasındaki imkânlar değerlendirildi.


AKVİ Yöneticisi Ayman Elnehrawy’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Cevdet Şanlı, Elnehrawy’e teşekkür etti ve Beşir Derneği adına hediye takdim etti.