Kapat

Abdullah’ın Yardımına Beşir Derneği Koştu

Manisa’da yatağa bağımlı halde bitkisel hayat yaşayan küçük Abdullah'ı ve ailesini Beşir Derneği Manisa Temsilcisi Mustafa Akdoğan ve Manisa Devlet Hastanesinden Uzm. Dr . Korkut Kafesçiler ziyaret etti. Mustafa Akdoğan, Abdullah’ın tedavisine Beşir Derneği olarak katkıda bulunup, düzenli olarak kontrollerinin gerçekleştirileceğini belirtti.

Bir süre önce Manisa’da durumu hakkında haber yapılan küçük Abdullah'ın sesini Beşir Derneği duydu. Abdullah’ın tedavisi için gerekli olan doktor kontrolleri Beşir Derneği Manisa Temsilciliği tarafından yaptırılıyor.

Abdullah’ın tedavisi konusunda maddi olarak zorluk çeken ailesine temsilcilik tarafından yardım edildi. Ayrıca Abdullah’ın okula başlayan kız kardeşine eğitim yardımı yapılarak, kırtasiye seti hediye edildi.

“Abdullah ve ailesinin yanındayız”

Beşir Derneği Manisa Temsilcisi Mustafa Akdoğan, maddi olarak zorluk çeken aileye düzenli olarak yardım yaptıklarını ayrıca Abdullah’ın tedavisi için gerekli olan düzenli doktor kontrollerinin de Beşir Derneği tarafından sağlanacağını belirtti. Akdoğan; “ Küçük Abdullah ve ailesinin yanındayız. Onların sıkıntılarını azaltmak bizim öncelikli görevlerimizdendir” dedi.


Fotoğraf Galerisi