Kapat

AB Bakanı, Beşir Derneği Açılışında

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, 2 Haziran Pazar günü Beşir Derneği’nin Sancaktepe Temsilciliği’ni ve Paylaşım Noktası’nı açıyor.

“Gönüller yapmaya geldik” sloganıyla yola çıkan Beşir Derneği, hizmet halkalarının bir diğerini Sancaktepe’de açıyor. Sancaktepe temsilciliğinin yanında “Paylaşım Noktası”nı da hizmete açmaya hazırlanan dernek, yardım anlayışını “nerde bir mahzun ve mahcup gönül varsa, orda ve onlarla olmak amacındayız” diyerek özetliyor.

“Paylaşım Noktası” adı altında Türkiye’nin ilk yardım mağazalarından birini de açan Beşir Derneği, bu hizmetiyle gıdadan elbiseye, temizlik ürünlerinden mutfak ihtiyaçlarına kadar geniş bir alanda yardım yapıyor. Derneğin başvurular neticesinde belirlediği ailelere aylık kartlar verip Paylaşım Noktaları’ndan ihtiyaçları oranınca ücretsiz alışveriş yapabilmeleri de sağlanıyor.

İstanbul’da ilk “Paylaşım Noktası”na sahip olan Beşir Derneği Sancaktepe Temsilciliği, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın ve Beşir Derneği Genel Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cevdet Şanlı’nın katılımıyla 02 Haziran 2013 Pazar günü saat 11:30’da açılacak.


Fotoğraf Galerisi