Kapat

Van’da Kumanya ve Adak Kurban Payı Dağıtımı

Beşir Derneği’nin yurdun farklı bölgelerinde eş zamanlı olarak sürdürdüğü destek kampanyaları sürüyor. Derneğimizin Van’daki faaliyetlerinde bu şehrimizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere adak kurban payları ve kumanya ve temel ihtiyaç malzemeleri dağıtımı yapıldı.

Beşir Derneği’nin yurdun farklı bölgelerinde eş zamanlı olarak sürdürdüğü destek kampanyaları sürüyor. Derneğimizin Van’daki faaliyetlerinde bu şehrimizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere adak kurban payları ve kumanya ve temel ihtiyaç malzemeleri dağıtımı yapıldı.

Beşir Derneği’nin temsilcilikleri aracılığıyla sürdürdüğü destek kampanyaları devam ediyor. Son olarak Van’da gerçekleşen çalışmalarımızda ihtiyaç sahibi kimselere bağışçılarımızın adak kurban paylarının yanında kumanya ve temel ihtiyaç malzemeleri dağıtımı da yapıldı.

Adak Kurban Bağışlarınızı Ulaştırıyoruz

Beşir Derneği’nin Van’daki temsilciliği ile yaptığı çalışmalarda hayırseverlerin adak kurban bağışları Van şehrimizdeki ihtiyaç sahipler ile buluşturuldu. Anlaşmalı mezbahalarda kesimi sağlanan adak kurbanlar daha sonra sosyal incelemesi tamamlanmış olan ihtiyaç sahibi ailelere gönüllülerimiz tarafından ulaştırıldı. Gönüllülerimizin hane hane dolaşarak tamamladığı adak kurban payı dağıtım faaliyetlerimizde ihtiyaç sahibi ailelere kumanya ve temel ihtiyaç malzemeleri dağıtımı da yapıldı.

Kumanya ve Temel İhtiyaç Malzemeleri Dağıtımı da Yaptık

Derneğimizin Van temsilciliğinin gönüllülerimiz ile birlikte yaptığı çalışmalarda adak kurban paylarının yanında kumanya ve temel ihtiyaç malzemeleri dağıtımı da yaptık. İçerisinde temel gıda ve ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu kolilerimiz kapı kapı dolaşan gönüllülerimiz tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine ulaştırıldı. Tüm bu çalışmalarımız ile birlikte ihtiyaç sahibi kimselerin sofralarının şenlenmesine vesile olundu.

Online Adak Kurban Bağışı

Beşir Derneği vesilesi ile yapacağınız adak kurban bağışlarınızı sizler de hem ülkemiz hem de yurtdışındaki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırabilirsiniz. Adak kurban ile birlikte akika, şükür ve nafile kurban bağışlarınızı da bizlere emanet edebileceğiniz bu bağışlarla sizler de ihtiyaç sahibi ailelerin sofraları ve dualarında yer edinin. Beşir Derneği aracılığıyla adak, akika, şükür ve nafile kurban bağışı yapmak için derneğimizin web sitesinde bulunan online bağış seçeneğinden dilediğiniz kurban türünü seçerek bağışlarınızı ulaştırabilirsiniz. Online adak kurban bağışı dışında bağışlarınızı EFT veya havale yolları ile de bizlere ulaştırmanız mümkün. EFT veya havale ile bağış yapmak isteyen hayırseverlerimiz derneğimizin Iban numalarına açıklama kısmına isim, soy isim, kurban türü ve cep telefonu numaralarını yazarak bağışlarınızı tamamlayabilirler.


Fotoğraf Galerisi