Kapat

Tokat’ta Adak Kurban Bağışı ve Gıda Kumanyası Desteği

Beşir Derneği olarak yurt içerisinde sürdürdüğümüz destek kampanyaları büyük bir hızla devam ediyor. Son olarak Tokat’taki faaliyetlerimizde ihtiyaç sahibi aile ve kimselere bağışçılarımızın adak kurban bağışlarını ulaştırarak onlara gıda kumanyası desteğinde bulunduk.

Beşir Derneği olarak yurt içerisinde sürdürdüğümüz destek kampanyaları büyük bir hızla devam ediyor. Son olarak Tokat’taki faaliyetlerimizde ihtiyaç sahibi aile ve kimselere bağışçılarımızın adak kurban bağışlarını ulaştırarak onlara gıda kumanyası desteğinde bulunduk.

Beşir Derneği’nin yurdun farklı bölgelerinde bulunan temsilcilikler ve gönüllüler aracılığıyla eş zamanlı olarak uyguladığı destek faaliyetleri sürüyor. Derneğimizin Tokat Temsilciliği bu şehrimizdeki ihtiyaç sahiplerine bağışçılarımızın bizlere emaneti adak kurban bağışlarını ulaştırdı. Derneğimiz adak kurban bağışlarını ulaştırdığı ailelere ayrıca gıda kumanyası desteğinde bulundu.

Adak Kurban Bağışları Ulaştırıldı

Beşir Derneğimizin Tokat Temsilciliği ve burada bulunan gönüllülerimiz vasıtasıyla yaptığımız çalışmalarda hayırseverlerin adak kurban bağışları Tokat’taki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Beşir Derneği’ne adak kurban bağışı yapan bağışçılarımızın kurbanlarının, anlaşmalı mezbahalarda kesimi sağlandıktan sonra araçlara konularak daha önce sosyal incelemesi tamamlanmış olan ihtiyaç sahibi aileler ile buluşturuldu. Kapı kapı dolaşarak ulaştırılan adak kurban bağışları ile ihtiyaç sahibi kimselerin sofraları şenlendirildi.

Gıda Kumanyası Desteği de Yapıldı

Beşir Derneği’nin Tokat’taki faaliyetinde gönüllülerimiz adak kurban bağışları ile beraber gıda kumanyası desteğinde de bulunuldu. Derneğimizin bu faaliyeti ile içerisinde temel gıda malzemeleri bulunan gıda kumanyaları adak kurban bağışlarının ulaştırıldığı ihtiyaç sahibi ailelere götürüldü. Derneğimiz buradaki çalışmasında ailelere ayrıca patates çuvalları da bırakarak ailelerin her türlü gıda ihtiyacı karşılanmış olundu.

Ali Aybek: Tüm Bağışçılarımıza Teşekkürler

Derneğimiz Tokat Temsilciliği’nin bu çalışması şehir halkı tarafından da büyük beğeni ile karşılandı. Beşir Derneği Tokat Temsilcisi Ali Aybek ise yaptığı açıklamasında yapılan bağışlar ile sağlanan desteklerin ihtiyaç sahibi aileleri sevindirdiğini söyledi. Şehirde birçok ailenin sosyal incelemesinin devam ettiğinden de bahseden Tokat Temsilcimiz, desteklerin sağlanması adına yardımcı olan bütün bağışçılara teşekkürlerini iletti.

Online Bağış ile Siz de Destekleyin

Yapacağınız adak kurban ve gıda kumanyası bağışları ile sizler de Beşir Derneği’nin yurt içi destek faaliyetlerine katkı sunabilirsiniz. Beşir Derneği web sitesindeki online bağış bölümünde bulunan adak kurban bağışı kısmına tıklayarak bağışlarınızı bizlere ulaştırabilirsiniz. Beşir Derneği’nin adak kurban bağışı ve gıda kumanyası destekleri bundan sonra da devam edecek.


Fotoğraf Galerisi