Kapat

Savaş Mağduru Yetimlere Kışlık Giyecek Yardımı

Beşir Derneği olarak savaş mağduru çocuklar için sürdürdüğümüz yardım kampanyamız aralıksız devam ediyor. Derneğimizin çocuklara yönelik yaptığı faaliyetlerde son olarak ülkemiz ve Suriye’deki yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklar için kışlık giyeceklerin bulunduğu insani yardım aracımız bölgeye gönderildi.

Beşir Derneği olarak savaş mağduru çocuklar için sürdürdüğümüz yardım kampanyamız aralıksız devam ediyor. Derneğimizin çocuklara yönelik yaptığı faaliyetlerde son olarak ülkemiz ve Suriye’deki yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklar için kışlık giyeceklerin bulunduğu insani yardım aracımız bölgeye gönderildi.

Beşir Derneği Bayrampaşa Temsilciliğimiz aracılığıyla ülkemiz ve Suriye’deki yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklar için içerisinde kışlık giyecek malzemesi bulunan bir aracımızı bölgeye uğurladık. Savaş mağduru yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklar için hazırladığımız insani yardım aracımız bir kaç gün içerisinde bölgeye ulaşarak buralardaki ekiplerimiz tarafından yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtımı sağlanacak.

4200 Adet Mont

Savaşzede yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklar için gönderdiğimiz insani yardım aracımızın içerisinde 4200 adet mont bulunuyor. Soğuk havaların hala devam ettiği Suriye’nin kuzeyinde özellikle çadırlarda yaşam mücadelesi veren yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklar için yapılmış olundu. Bayrampaşa Temsilciliğimizin yoğun çaba ve emekleri ile hazırlanan yardım tırımız bir kaç gün içerisinde bölgeye ulaştıktan sonra buradaki ekiplerimiz tarafından dağıtımı yapılarak, çocukların soğuk günlerde ısınması sağlanacak.

Çocuklara Mont Yardımı

Derneğimizin Suriye’nin kuzeyinde bulunan savaş mağduru her kimse gibi çocuklar için de sürdürdüğü yardım çalışmaları devam ediyor. Kış soğukları sebebiyle yetim ve ihtiyaç sahibi çocukların kışlık giyim ihtiyacına yönelik çalışmaları sürdüren derneğimiz son olarak içerisinde 4200 adet mont bulunan insani yardım aracımızı bölgeye ulaştırarak çocukların soğuk havalardan olumsuz etkilenmesinin önüne geçmeye çalışıyor.

Suriyeli Göçmenlere Günlük Yardım

Beşir Derneği olarak Suriye’nin kuzeyindeki sivil ve göçmenlerin ihtiyaç duyduğu her konuda yardım çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Ülkemiz ve Suriye’deki yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklar için yaptığımız kışlık giyim yardımı dışında bölgedeki kimselerin günlük gıda ihtiyacını da karşılıyoruz. Bölgede bulunan fırınımız ve aşevimiz ile Suriyeli savaş mağduru kimselere günlük yardım yapan derneğimizin ayrıca Suriyeli göçmenler için briket ev projesi de bulunuyor.

Suriye Bağışları ile Siz de Yardım Edin

Beşir Derneği’nin Suriye’nin kuzeyinde bulunan savaş mağduru sivil ve göçmenler için yaptığı yardım çalışmalarına yapacağınız bağışlar ile sizler de katkı sunabilir, bu sayede bölge insanının gereksinimlerinin karşılanması yolunda bizlere yardımcı olabilirsiniz. Derneğimizin Suriye çalışmalarına destek olmak için derneğimizin web sitesinde bulunan online bağış bölümündeki Suriye Genel Bağışı kısmına tıklayarak bağışlarınızı ulaştırabilirsiniz. Online bağış dışında  cep telefonlarınızın mesaj bölümüne SURİYE yazıp 4012’ye göndererek de Suriye için 20 TL’lik bağış yapabilir ve böylece başta savaş mağduru çocuklar olmak üzere bölge halkının çeşitli dertlerinin karşılanması için yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz.


Fotoğraf Galerisi