Kapat

Kurban Bağışlarınız Afrika’ya Ramazan Coşkusunu Götürdü

Beşir Derneği olarak bağışçılarımızın adak, akika, şükür kurban bağışlarını gönül coğrafyamızın türlü beldelerine ulaştırmaya devam ediyoruz. Son olarak Çad’ın Amtiman şehrinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda kestiğimiz kurbanları ihtiyaç sahibi ailelere dağıttık.

Beşir Derneği olarak bağışçılarımızın adak, akika, şükür kurban bağışlarını gönül coğrafyamızın türlü beldelerine ulaştırmaya devam ediyoruz. Son olarak Çad’ın Amtiman şehrinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda kestiğimiz kurbanları ihtiyaç sahibi ailelere dağıttık.

Beşir Derneği, Çad’ın Salamat Bölgesi’ne bağlı Amtiman şehrinde  kurban kesim işlemi gerçekleştirdi. Bağışçılarımızın bizlere emaneti olan kurbanlar  kesim işlemlerinden sonra hayır duaları ile bölge halkına dağıtıldı.

5600 Kişi Faydalanacak

Beşir Derneği’nin Çad’ın Antiman şehrinde gerçekleştirdiği kurban kesim işlemi sonrası etler Al-Arak Köyü sakinlerine dağıtıldı. Yapılan kurban kesim işlemi sonrası toplamda 5600 kilogram et elde edildi. Elde edilen etlerin 1120 aileye dağıtımı sağlanarak yüzlerinin gülünmesine vesile olundu. Yapılan kurban kesim işleminden toplamda 5600 kişi faydalandı. Beşir Derneği olarak emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ederiz.

Çad’a Yardımlarımız Sürecek

Beşir Derneği’nin Çad’da bulunan ihtiyaç sahibi kimseler için gerçekleştirdiği yardım faaliyetleri bundan sonra da devam edecek. Bölgede bulunan koordinatörlüğümüz aracılığıyla bölgede yaptığımız başta su kuyusu ve kurban çalışmaları olmak üzere çeşitli faaliyetlerimiz devam ediyor. Beşir Derneği’nin Çad’a yönelik faaliyetlerini derneğimiz web sitesi ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Adak, Akika, Şükür ve Nafile Kurban Bağışlarınız Yüzler Güldürüyor

Beşir Derneği olarak adak, akika, şükür ve nafile kurban bağışlarınızı yılın her döneminde olduğu gibi Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi kimselerle buluşturmaya ve onların hayır dualarını almaya devam ediyoruz. Başta ülkemiz ve gönül coğrafyamızın dört bier köşesindeki mahzun kimselere ulaştırdığımız adak, akika, şükür ve nafile kurbanlar ile ihtiyaç sahibi binlerce kimsenin yüzlerini güldürüyoruz. Sizler de Beşir Derneği aracılığıyla kurbanlarınızı ihtiyaç sahibi kimselerle buluşturabilirsiniz.

Online Adak, Akika, Şükür ve Nafile Kurban Bağışı

Beşir Derneği’nin adak, akika ve şükür kurban kesim işlemleri bundan sonra da devam edecek. Beşir Derneği tarafından kabul edilen adak, akika ve şükür kurbanları ile Çad’ın Abeşe kentinde olduğu gibi gönül coğrafyamızın diğer bölgelerindeki mazlum kardeşlerimiz ile buluşmaya devam edecek. Sizler de adak, akika, şükür ve nafile kurban bağışlarınızı Beşir Derneği online bağış bölümünden yapabilirsiniz.


Fotoğraf Galerisi