Kapat

Kamerun’a Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) Su Kuyusu

Beşir Derneği’nin su kuyusu çalışmalarının büyük bir bölümü temiz ve içilebilir sudan en fazla mahrum kalmış yerlerin bulunduğu Afrika kıtasında gerçekleşiyor. Afrika su kuyuları ile kara kıtanın türlü bölgelerinde su problemi yaşayan halkların dertlerine çözüm olmaya çalışan derneğimiz Hz. Muhammed Mustafa (Sallallâhu Aleyhi ve Sellem) Su Kuyusu ile de bu kıtanın dört bir tarafında kalıcı eserler bırakma misyonuna devam ediyor. Beşir Derneği Afrika su kuyusu çalışmaları ihtiyaç sahibi insanların suya olan gereksinimlerini karşılamakla kalmıyor ayrıca suya bağlı onlarca soruna da çözüm oluyor

Beşir Derneği olarak berrak ve temiz suya hasret kalmış topraklarda su kuyuları açarak buradaki kimselerin içilebilir suya erişimlerini sağlamaya devam ediyoruz. Son olarak Kamerun’da inşa ettiğimiz yeni bir su kuyusu ile bölge insanının bir derdine daha deva olmayı başardık.

 

Beşir Derneği’nin kurak ve çorak bölgelerde su sıkıntısı çeken binlerce kimse için yaptığı su kuyusu çalışmaları devam ediyor. Derneğimiz en son olarak Kamerun’un Kousseri Vilayeti’ne bağlı Lafia Karenik Köyü’nde yeni bir su kuyusunu köy halkının hizmetine kazandırdı. Beşir Derneği’nin bölgedeki ekipleri tarafından imarı sağlanan bu su kuyusuna Efendimiz (s.a.v.)’in ismi verildi.

Afrika Su Kuyuları Devam Ediyor

Beşir Derneği’nin su kuyusu çalışmalarının büyük bir bölümü temiz ve içilebilir sudan en fazla mahrum kalmış yerlerin bulunduğu Afrika kıtasında gerçekleşiyor. Afrika su kuyuları ile kara kıtanın türlü bölgelerinde su problemi yaşayan halkların dertlerine çözüm olmaya çalışan derneğimiz Hz. Muhammed Mustafa (Sallallâhu Aleyhi ve Sellem) Su Kuyusu ile de bu kıtanın dört bir tarafında kalıcı eserler bırakma misyonuna devam ediyor. Beşir Derneği Afrika su kuyusu çalışmaları ihtiyaç sahibi insanların suya olan gereksinimlerini karşılamakla kalmıyor ayrıca suya bağlı onlarca soruna da çözüm oluyor.

Beşir Derneği Su Kuyusu Çalışmaları

Beşir Derneği su kuyusu çalışmalarını büyük bir özveri ve dikkat ile gönül coğrafyamızın türlü beldelerinde sürdürmeye devam ediyor. Beşir Derneği olarak hayırsever bağışılarımızın emanetlerine gözümüz gibi sahip çıkıp bu emanetleri en güzel ve en kullanışlı olacak şekilde en fazla ihtiyacın bulunduğu bölgelere ulaştırıyor, onların hayır ve hasenatlarını en doğru şekilde gerçekleştirmeyi sürdürüyoruz. Su kuyusu bağışı ile yapılan bağışları ihtiyacın bulunduğu yerlerde su kuyuları açarak gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarımıza yapacağınız su kuyusu bağışı ile sizler de destek olabilirsiniz.

Su Kuyusu Bağışı Yapın

Geçtiğimiz hafta Dünya Su Günü’nde de sosyal medya hesaplarımızdan hatırladığımız üzere yapacağınız su kuyusu bağışları gönül coğrafyamızın suya bağlı birçok sorununun da çözülmesi anlamına gelmektedir. Başta sağlık ve beslenme olmak üzere temiz suya erişimi olmayan insanların yaşadıkları birçok problemin çözülmesine yardımcı olabileceğiniz su kuyusu bağışı yapmak Beşir Derneği ile oldukça kolay. Beşir Derneği vesilesi ile su kuyusu bağışlarınızı ulaştırmak için derneğimizin web sitesinde bulunan online bağış bölümünde bulunan su kuyusu projesi kısmına tıklayabilir ve ardından gerekli adımları takip ederek su kuyusu bağışınızı tamamlayabilirsiniz. SMS ile su kuyusu bağışı yapmak isterseniz de SU yazıp 4032’ye göndererek 10 TL’lik bir yardımınızı ulaştırabilirsiniz.


Fotoğraf Galerisi