Kapat

Beşir Derneği’nde Miraç Kandili Dolu Dolu Geçti

Her bir kandil gününde yapılan çalışmalar ile kandil günlerimizin coşku ve heyecanını vatandaşlarımız ile yaşayan ve yaşatan derneğimiz, bu Miraç Kandili’nde de yurdun dört bir tarafında kandil simiti ikramında bulunarak kandilin güzelliği ve neşesini bir kez daha ortaya koydu.

Her bir kandil gününde yapılan çalışmalar ile kandil günlerimizin coşku ve heyecanını vatandaşlarımız ile yaşayan ve yaşatan derneğimiz, bu Miraç Kandili’nde de yurdun dört bir tarafında kandil simiti ikramında bulunarak kandilin güzelliği ve neşesini bir kez daha ortaya koydu.

Beşir Derneğimiz Miraç kandili dolayısıyla ülkemizin muhtelif yerlerinde belediyeler, emniyet görevlileri, hastane çalışanları, askerlerimiz, esnaflarımız ve bütün vatandaşlarımıza kandil simiti ikramında bulundu. Derneğimizin yurt genelindeki kandil simiti dağıtımı ile bir kandil daha Beşir Derneği’nde dolu dolu geçti.

19 Farklı Bölgede Kandil Simiti Dağıtımı

Beşir Derneği’nin Miraç Kandili vesilesiyle 11 ayrı şehirde ve toplam 19 ayrı bölgede gerçekleştirdiği çalışmalarda binlerce kandil simiti belediyeler, hastaneler, emniyet merkezleri ve meydanlar gibi alanlarda belediye ve hastane çalışanları, esnaflar, askerler ve vatandaşlarımıza dağıtıldı. Derneğimizin İstanbul’da Pendik, Ümraniye, Zeytinburnu, Bağcılar’da; Ankara’da Gölbaşı ve Yenimahalle’de; Kocaeli’nde merkez ve Körfez’de; Zonguldak’ta Ereğli ve Alaplı’da, Bilecik’te, Çanakkale’de ve Antalya’da yaptığı kandil simiti dağıtım etkinliği ile kandilin coşku ve neşesi her birlikte yaşandı. Derneğimizin tüm bu yerlerdeki faaliyetleri vatandaşlarımız tarafından da çok büyük beğeni ile karşılandı.

Kandil Coşkusunu Yayıyoruz

Beşir Derneğimizin temsilciliklerimiz ve gönüllülerimiz aracılığıyla gerçekleştirdiği tüm bu faaliyetler sayesinde Miraç Kandili’nin coşkusunu yurdumuzun dört bir tarafında yaymayı başardık. Pandemi koşulları sebebi ile gerekli tedbirlerin alınarak gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizde temsilcilik ve gönüllülerimiz bulundukları yerlerdeki ilçe emniyet müdürlükleri, zabıta müdürlükleri, hastaneler, huzurevleri, rehabilitasyon merkezleri, engelli bakım merkezleri ve esnaflara yaptığımız ziyaretler ile kandil simiti dağıtımı sağladık. Tüm bu faaliyetlerimiz sayesinde geçmiş kandil günlerinde olduğu gibi bu Miraç Kandili de vatandaşımız ile doya doya geçirildi.

Nice Kandilleri Beraber Geçirmek Dileğiyle

Derneğimizin Miraç Kandili dolayısıyla yurdumuzun farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği tüm bu çalışmalar ülkemizde birlik ve beraberliğin güçlenmesi, dayanışma ve paylaşma duygularının öneminin bir kez daha hatırlanarak hep birlikte kandil coşkusunun yaşanmasını amaçlamaktayız. Bu uğurda bizi yalnız bırakmayan tüm destekçilerimiz ve gönüllülerimize bir kez daha teşekkür eder,  geride bıraktığımız bir Miraç Kandili’nin daha ülkemiz ve bütün İslam alemine hayırlara vesile olmasını dileriz.