Kapat

Beşir Derneği Manavgat ve Kozan'da Yaraları Sarıyor

Antalya’nın Manavgat ve Adana'nın Kozan ilçelerindeki çıkan yangın söndürme çalışmalarına katılan Beşir Derneği bölgede bulunan ekipleri ve gönüllüleri ile çalışmalara destek veriyor.

Antalya’nın Manavgat ve Adana'nın Kozan ilçesindeki çıkan yangın söndürme çalışmalarına katılan Beşir Derneği bölgede bulunan ekipleri ve gönüllüleri ile çalışmalara destek veriyor.

Beşir Derneği Manavgat’ta ve Kozan'da devam eden orman yangınını söndürmek için bölgede seferber oldu.

Yangın haberinin alındığı öğlen saatleri ile birlikte bünyesinde barındırdığı Beşir Derneği Akdeniz Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipleri bölgeye sevk eden dernek; AFAD, Orman İşletme Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından karadan sürdürülen yangın söndürme çalışmalarına ekipleri ile yardımcı oluyor.

Dernek tarafından yapılan açıklamada derneğin Akdeniz Bölge Müdürlüğü, Antalya’daki temsilcilikleri ve gönüllüleri ile Güneydoğu Anadolu bölge müdürlüğü de bölgede görevlendirilerek yangın söndürme ve tahliye çalışmalarına destek vermeleri istendi.

Ekipleri ile hızlı bir şekilde yangının yaşandığı bölgelere ulaşan dernek, çeşitli ihtiyaçların karşılanmasına yönelik olarak çalışmalarına başladı.

İlk etapta arama kurtarma ekipleri ile yangın söndürme çalışmalarına destek veren dernek, ayrıca gönüllleri ile de bölgedeki vatandaş ve görevli personellere çeşitli ikramlıklar sundu.

Dernek, Manavgat ve Kozan'daki çalışmalarına yönelik yaptığı açıklamasında ekiplerinin yangın söndürme işlemleri sonuna kadar bölgede yangın söndürme ve beslenme hizmeti vermeye devam edeceği bildirildi.


Fotoğraf Galerisi