Kapat

Beşir Derneği Haziran Ayı Çalışmaları

Derneğimiz her ay olduğu gibi Haziran ayında da hem yurtiçi hem de yurtdışında gerçekleştirdiği çalışmalarla dünyamızı güzelleştirmeye devam ediyor. Haziran ayında gerçekleşen faaliyet ve çalışmalarımızda binlerce kişiye destek ve yardım götürdük.

Beşir Derneği Haziran ayı boyunca hem ülkemizde hem de yurtdışında bulunan ihtiyaç sahipleri için gerçekleştirdiği çalışmalarda yüzbinlerce gönülde yer etmeyi başardı.

Derneğimiz her ay olduğu gibi Haziran ayında da hem yurtiçi hem de yurtdışında gerçekleştirdiği çalışmalarla dünyamızı güzelleştirmeye devam ediyor. Haziran ayında gerçekleşen faaliyet ve çalışmalarımızda binlerce kişiye destek ve yardım götürdük.

Beşir Destek Kart ile Yurtiçi Destek Kampanyası

Beşir Derneği olarak ihtiyaç sahiplerinin daha kapsamlı ve nitelikli bir şekilde alışveriş yapmalarını sağlamak adına çıkardığımız Beşir Destek Kartı’ndan Haziran ayında toplamda 19.290 kişi faydalandı. Beşir Destek Kartı ile düzenli yardım alan ihtiyaç sahibi aileler toplamda gıdadan giyime, temizlikten kişisel ihtiyaçlara kadar çok geniş bir yelpazede yüzbinlerce ürünü kolaylıkla temin edebildiler.

Yurtiçi ve Yurtdışı Temel İnsani Yardım Malzemesi

Beşir Derneği Haziran ayındaki çalışmalarında yurtiçi ve yurtdışındaki ihtiyaç sahiplerine bağışçılarının desteklerini ulaştırdı. Derneğimiz sadece Haziran ayında yurtiçi ve yurtdışında toplamda 36.142 kişilik temel insani yardım malzemesi dağıtımı sağladı. Derneğimizin müdürlükleri, temsilcilikleri, ekipleri ve gönüllüleri aracılığıyla gerçekleştirdiği tüm bu çalışmalarla binlerce ihtiyaç sahibinin gereksinimleri karşılandı.

Yurt İçi ve Yurt Dışı Günlük Ekmek ve Gıda Yardımı

Beşir Derneği Haziran ayı boyunca gerçekleştirdiği faaliyetlerde toplamda 699.500 adet pita tipi ekmek üreterek bu ekmekleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı. Derneğimizin özellikle Suriye’de kamplarda yaşam mücadelesi veren sığınmacılar için dağıtımını yaptığı pita tipi ekmek dağıtımı dışında bölgede bulunan aşevlerinde de toplamda 78 bin tabldot sıcak yemek üretimi yapıldı. Derneğimiz üretimini sağladığı ekmek ve sıcak yemekleri ile ihtiyaç sahipleri ile buluşturarak ailelerin günlük gıda ihtiyaçlarının karşılanmasını sağladı.

40 Yeni Su Kuyusu

Beşir Derneği su kuyusu projeleri kapsamında çorak kalmış bölgelerde suya hasret çeken yürekleri su kuyusu ile buluşturmaya devam ediyor. Derneğimiz sadece Haziran ayında toplamda 40 yeni su kuyusunu daha insanlığın hizmetine sundu. Derneğimiz Çad’da açtığı tüm bu su kuyularından ise toplamda 16.800 kişi faydalanacak.

Yurtdışı Adak, Akika, Şükür ve Nafile Kurban Organizasyonları

Beşir Derneği olarak bizlere emanet edilen adak, akika, şükür ve nafile kurban bağışlarını yurtışında bulunan fakir, yoksul, yetim ve öksüz kimselerle buluşturmayı sürdürüyoruz. Derneğimiz Haziran ayında kesimini sağladığı kurbanlıklardan toplamda 7.000 kg eti 7200 kişiye ulaştırdı. Derneğimizin yurtdışı kurban organizasyonu çalışmaları ile binlerce kimsenin sofraları ile beraber gönülleri de şenlendi.

161 Yeni Briket Ev

Beşir Derneği’nin Suriye’in İdlib kentinde devam eden çalışmalarında sadece Haziran ayında toplamda 161 yeni briket evin daha yapımı tamamlandı. İdlib’in Killi 2 Bölgesi’nde devam eden çalışmalarımızda derme çatma çadırlarda yaşam mücadelesi veren aileler bu evlere yerleştirilerek kendileri için oluşturulan güvenli ve temiz ortamda yaşamlarına devam edebilecekler.

Online Bağış ile Siz de Yüzler Güldürün

Tüm bu ve nice diğer faaliyetlerimiz sayesinde Beşir Derneği olarak bir Haziran ayının daha hem ülkemiz hem de gönül coğrafyamızın dört bir köşesinde en güzel şekilde yaşanmasına olanak sağladık. Yüzbinlerce gönüle dokunup, birçok farklı ve bölgedeki ihtiyaç sahibi kimselerin yüzlerinin gülünmesine vesile olduğumuz tüm bu çalışmalarımıza sizler de bağışlarınızla destek olabilirsiniz. Bağışlarınızı Beşir Derneği aracılığıyla ihtiyaç sahibi kimselere ulaştırmak için derneğimizin web sitesinde bulunan online bağış bölümünden yapmak istediğiniz bağış türünü seçerek yapabilirsiniz.