Kapat

Afrika’da Yeni Bir Su Kuyusu

Beşir Derneği su kuyusu çalışmaları ile çorak topraklarda temiz ve içilebilir suya erişimi bulunmayan kimselerin dertlerine derman olmayı sürdürüyoruz. Derneğimizin Çad’ın Haraz el-Biyer Vilayeti’nde açtığı “Hz. Âmine Annemiz (Radıyallâhu Anhâ) Su Kuyusu” ile bölge halkının su ihtiyacı karşılandı. Derneğimizin Çad’daki bu su kuyusu açılışında özellikle çocukların heyecanı ve neşesi sevincimizi bir kat daha katladı

Beşir Derneği olarak temiz ve içilebilir suya hasret kalmış kimseler için yaptığımız su kuyusu çalışmalarımız gönül coğrafyamızın muhtelif yerlerindeki eş zamanlı faaliyetlerimiz ile sürmeye devam ediyor. Susuzluk ve kuraklık dolayısıyla milyonlarca insanın temiz ve içilebilir sudan mahrum kaldığı Afrika’nın Çad ülkesindeki çalışmalarımızda açtığımız “Hz. Âmine Annemiz (Radıyallâhu Anhâ) Su Kuyusu” ile bölge halkının ihtiyacı giderilmiş olundu.

Beşir Derneği su kuyusu çalışmaları ile çorak topraklarda temiz ve içilebilir suya erişimi bulunmayan kimselerin dertlerine derman olmayı sürdürüyoruz. Derneğimizin Çad’ın Haraz el-Biyer Vilayeti’nde açtığı “Hz. Âmine Annemiz (Radıyallâhu Anhâ) Su Kuyusu” ile bölge halkının su ihtiyacı karşılandı. Derneğimizin Çad’daki bu su kuyusu açılışında özellikle çocukların heyecanı ve neşesi sevincimizi bir kat daha katladı.

315 Kişi Faydalanacak

Beşir Derneği ekiplerimizin Çad’ın Haraz el-Biyer Vilayeti’nde gerçekleştirdikleri su kuyusu faaliyeti ile suya erişimi kısıtlı olan bir köye hayat götürmeyi başardı. Khassim Köyü’ne açılan bu su kuyusuna “Hz. Âmine Annemiz (Radıyallâhu Anhâ) Su Kuyusu” ismi verildi. “Hz. Âmine Annemiz (Radıyallâhu Anhâ) Su Kuyusu” ile sağlıklı ve temiz suya kavuşan köy halkının yüzleri güldürüldü. Beşir Derneği su kuyusu çalışmaları gönül coğrafyamızın dört bir köşesinde ihtiyaç sahipleri için uygulanmaya devam edecek.

Beşir Derneği Su Kuyusu Faaliyetleri

Beşir Derneği olarak ihtiyaç sahibi kimselerin her türlü temel ihtiyaçları için gönül coğrafyamızın dört bir tarafından uyguladığı yardım kampanyaları devam ediyor. Bu kampanyaların bir parçası olarak derneğimizin sürdürdüğü su kuyusu çalışmaları ile dünyanın dört bir köşesindeki mazlum ve mağdurları mutlu ediyoruz. Son olarak Çad’ın Haraz el-Biyer Vilayeti’nde açtığımız “Hz. Âmine Annemiz (Radıyallâhu Anhâ) Su Kuyusu”nu da hizmete açarak Beşir Derneği su kuyusu çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz.

Online Su Kuyusu Bağışı

Beşir Derneği olarak su kuyusu bağışları ile gönül coğrafyamızın ihtiyaç duyduğu bölgelerine su kuyuları açmayı sürdürüyoruz. Yapacağınız bağışlar ile sizler de Beşir Derneği su kuyusu çalışmalarına katkıda bulunabilirsiniz. Derneğimiz aracılığıyla su kuyusu bağışı yapmak için derneğimizin web sitesindeki online bağış bölümünde bulunan su kuyusu bağışı kısmından bağışlarınızı ulaştırabilirsiniz. Bunun dışında cep telefonlarınızın mesaj bölümünden “SU” yazıp 4012’ye SMS göndererek de 20 TL’lik su kuyusu bağışı yapabilirsiniz.


Fotoğraf Galerisi