Kapat

Genel Başkanımız Fatih Sarıyar’ın Bölge Toplantıları Devam Ediyor

Genel Başkanımız Fatih Sarıyar’ın Bölge Müdürlükleri’ne bağlı temsilciler, temsilci heyetleri ve gönüllülerimiz ile buluşmaları sürüyor. Derneğimizin geçmiş faaliyetlerinin değerlendirilmeleri ve gelecek projelere ilişkin önerilen görüşüldüğü bölge müdürlüğü toplantıları bundan sonra devam edecek.

Beşir Derneği Genel Başkanımız Fatih Sarıyar, yurtiçi bölge toplantıları ile temsilcilerimiz ve gönüllülerimiz ile bir araya gelmeye devam ediyor. Genel Başkan son olarak İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürlüğü’ne bağlı temsilcilerle görüştü.

Genel Başkanımız Fatih Sarıyar’ın Bölge Müdürlükleri’ne bağlı temsilciler, temsilci heyetleri ve gönüllülerimiz ile buluşmaları sürüyor. Derneğimizin geçmiş faaliyetlerinin değerlendirilmeleri ve gelecek projelere ilişkin önerilen görüşüldüğü bölge müdürlüğü toplantıları bundan sonra devam edecek.

Temsilciler Üsküdar’da Bir Araya Geldi

Beşir Derneği Genel Başkanı Fatih Sarıyar’ın beraberindeki ekip ile İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürlüğü’ne bağlı temsilcilik temsilcileri, temsilci heyetleri ve gönüllülerimiz ile bir araya geldiği toplantı Üsküdar’da yapıldı. Üsküdar’da hazırlanan programda bir araya gelen Genel Başkan ve temsilciler, halihazırda yapılan ve gelecek dönemde yapılacak hizmetlerin en iyi şekilde yapılmasına yönelik istişare yaptılar.

Gönüllüler de Katılım Sağladı

Beşir Derneği Genel Başkanı Fatih Sarıyar’ın Bölge Toplantıları kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürlüğü ve bu müdürlüğe bağlı temsilcilerle buluştuğu toplantılara Beşir Derneği gönüllüleri de katılım sağladılar. Gönüllülerimiz ve temsilcilerimizin de katıldığı istişare toplantıları ile Beşir Derneği yurtiçi ve yurtdışındaki faaliyetlerini en nitelikli ve verimli bir şekilde ihtiyaç sahibi kimselere ulaştırmayı hedefliyor.

Toplantılara Genel Merkez’den Katılım

Genel Başkan Fatih Sarıyar öncülüğünde Üsküdar’da yapılan bölge müdürlüğü toplantısına Beşir Derneği Genel Merkezi’nden de katılım sağlandı. Genel Başkanı dışında Genel Merkez’de bulunan birim müdürleri ve diğer personellerin de katılım sağladığı toplantılarla Beşir Derneği Genel Merkez birim müdürleri ve temsilciler, ortak bir platformda topluca görüşme şansına sahip oldular.

11 Farklı Temsilcilikten Temsilci ve Heyetler

Beşir Derneği’nin Üsküdar’da gerçekleşen bölge toplantısına gönüllülerimiz ve genel merkez personellerimiz ile birlikte Anadolu Yakası Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Çengelköy, Dudullu, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Sancaktepe, Ümraniye ve Üsküdar Temscilcileri ve temsilci heyetleri katılım sağladılar.

Yeni Nesil İnsani Yardım Modeli Sunuldu

İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürlüğü ve bu müdürlüğe bağlı temsilcilerimiz ile gerçekleşen toplantılarda Beşir Derneği’nin yeni nesil insani yardım modeli temsilci, temsilci heyetleri ve gönüllülerimiz ile paylaşıldı. Başkanımızın yaptığı sunum ile yapılan tanıtım sonrası gönüllülerimiz ve temsilcilerimizi öneriler ile insani yardım modelimizin uygulanması noktasında fikirlerini beyan ettiler.

Vizyon ve Hedeflere İlişkin Sunum Yapıldı

Üsküdar’da gerçekleşen Bölge Toplantısı’nda Beşir Derneği’nin önümüzdeki yıllarda yapacağı proje ve faaliyetlere yönelik vizyon ve hedeflere ilişkin bilgi verildi. Beşir Derneği’nin Türkiye Afet Mücadele Planı (TAMP) kapsamında kurmuş olduğu hizmet grupları ve bu gruplara katılıma yönelik de konuşmalar yapıldı.

Ev Sahibi Biltek Eğitim Kurumları’na Teşekkürler

Beşir Derneği’nin İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürlüğü ile yaptığı bölge toplantısı Biltek Eğitim Kurumları’nın Üsküdar’daki kampüsünde gerçekleşti. Toplantımıza ev sahipliği yapan Biltek Eğitim Kurumları’na cömertlikleri ve konukseverliklerinden dolayı sonsuz teşekkür ederiz.


Fotoğraf Galerisi