Kapat

Genel Başkanımız Fatih Sarıyar Temsilci ve Gönüllülerimiz ile Buluştu

Derneğimiz Genel Başkanı Fatih Sarıyar, Beşir Derneği faaliyetlerinin en güzel şekilde hayata geçirilmesi ve uygulanması adına bu hafta sonunda temsilciliklerimiz ve gönüllülerimiz ile bir araya geldi. Genel Başkanımızın, Beşir Derneği Genel Merkez birim müdürlerinden oluşan beraberindeki heyet ile gerçekleştirdiği toplantılar Mersin ve Konya’da yapıldı.

Beşir Derneği Genel Başkanımız Fatih Sarıyar, haftasonu gerçekleştirdiği ziyaretlerde temsilcilerimiz ve gönüllülerimiz ile bir araya geldi. Genel Başkanımızın, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüklerimize bağlı temsilciliklerimiz ve gönüllerimiz ile bir araya geldiği toplantılarda derneğimizin faaliyetleri ve gelecek çalışmalarına ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Derneğimiz Genel Başkanı Fatih Sarıyar, Beşir Derneği faaliyetlerinin en güzel şekilde hayata geçirilmesi ve uygulanması adına bu hafta sonunda temsilciliklerimiz ve gönüllülerimiz ile bir araya geldi. Genel Başkanımızın, Beşir Derneği Genel Merkez birim müdürlerinden oluşan beraberindeki heyet ile gerçekleştirdiği toplantılar Mersin ve Konya’da yapıldı.

Temsilcilerimiz ve Gönüllülerimiz Katıldı

Genel Başkanımız Fatih Sarıyar’ın beraberindeki heyet ile yaptığı toplantılara derneğimizin Akdeniz Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Alanya, Kepez, Manavgat, Muratpaşa, Beydağları, Selçuklu, Seydişehir, Akşehir, Ereğli, Ilgın, Karatay, Beyşehir, Aksaray, Niğde ve Karaman Temsilcilikleri ile birlikte Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Ceyhan, Çukurova, Dörtyol, Elbistan, Erdemli, Gaziantep, Hatay, İskenderun, Kahramanmaraş, Kilis, Kırıkhan, Kozan, Mersin, Nizip, Osmaniye, Tarsus ve Yüreğir Temsilcilikleri katıldı. Derneğimizin bu toplantıları bünyesinde temsilcilerimiz, geçmiş faaliyetler ile birlikte gelecek çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

Toplantılar Konya ve Mersin’de Yapıldı

Derneğimizin Akdeniz ve Gündeydoğu Anadolu Bölge Müdürlüklerinin katılımları ile gerçekleşen bu toplantılar 18-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleşti. Genel Başkanımız Fatih Sarıyar, beraberindeki heyet ile ilk gün Mersin’de gerçekleştirdiği toplantılarda Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü’ne bağlu temsilcilerle görüşme yaptılar. 7 ayrı şehirden 17 farklı temsilciliğe bağlı, temsilci, heyet ve gönüllülerin katıldığı toplantı sonrası 19 Eylül tarihinde Konya’da Akdeniz Bölge Müdürlüğü’ne bağlı temsilciliklerle görüşüldü. Dernek Genel Başkanımız burada da 5 ayrı şehirden toplamda 15 farklı temsilcilik ve bu temsilciliklere bağlı heyet ve gönüllülerimiz ile bir araya geldi. Haftasonu gerçekleşen tüm bu toplantılara 2 farklı bölge müdürlüğüne bağlı 32 ayrı temsilcilik katıldı.

Yeni Vizyon ve Hedefler Konuşuldu

Beşir Derneği’nin gelişim vizyonu içerisinde yer alan konuların ele alındığı toplantılarda yapılan istişarelerle sosyal hizmet çalışmalarına ek olarak sosyal sorumluluk ve sosyal yardım konularında da derneğimizin faaliyetlerinin artırılmasına yönelik yöntemler müzakere edildi. Derneğimizin yurtiçi ve yurtdışındaki çok daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşılabilmesi hedefi ile yapılan çalışmalara temsilci ve gönüllülerimiz de fikir ve önerileri ile destek sundular.

Beşir Derneği İnsani Yardım Modeli Ele Alındı

Beşir Derneği’nin Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlükleri kapsamında yer alan şehirlerde yapılan çalışmaların da görüşüldüğü toplantılarda derneğimizin yaptığı hizmetlerin niteliği ve kapsamını geliştirmeye yönelik olarak Beşir Derneği İnsani Yardım Modeli de ele alındı. Genel Başkanımız Fatih Sarıyar’ın bilgilendirme ve tanıtımını yaptığı insani yardım modelimizin daha etkin bir şekilde kullanılabilmesine ilişkin temsilci ve gönüllülerin de fikirleri alınarak, toplantı raporları oluşturuldu.

Hizmet Grupları Konusunda Bilgilendirme Yapıldı

Beşir Derneği Genel Başkanı Fatih Sarıyar’ın beraberindeki heyetin 2. ve 3. Bölge Müdürlükleri ve bu müdürlüklere bağlı temsilci ve gönüllüler ile birlikte yaptığı toplantılarda ayrıca derneğimizin Türkiye Afet Mücadele Planı (TAMP) kapsamında olası afet ve acil durumlarda yer alacak hizmet gruplarına ilişkin de bilgilendirmelerde bulunuldu. Arama kurtarma ekipleri ile afetler arama, kurtarma ve tahliye çalışmalarında yer alan derneğimiz beslenme ve psiko-sosyal hizmet grupları ile de afetzedelerin afet sonrasında yaralarını sararak onların toparlanma ve iyileşme becerilerini artırmasına yardımcı olmaya devam ediyor.

Birim Müdürleri, Bölge Müdürleri ve Temsilciler Buluştu

Beşir Derneği Genel Başkanı Fatih Sarıyar’ın 2 farklı bölge müdürlüğü ve bu müdürlüklere bağlı 32 ayrı temsilciliğin temsilcileri, heyetleri ve gönüllüleri ile yaptığı toplantılar sonrasında ise Beşir Derneği Genel Merkezi Birim Müdürleri, bölge müdürleri ve temsilciler ile bir araya geldi. Yapılan bu görüşmeler ile derneğimizin yurtiçinde yapmış olduğu sosyal yardım, sosyal hizmet ve sosyal sorumluluk proje ve çalışmalarının kapsamı ve niteliğinin geliştirilmesi hedefleniyor.


Fotoğraf Galerisi