Kapat

Eyüpsultan Temsilciliğimizden 3 Ton Kömür Yardımı

Beşir Derneği kış bağış kampanyaları devam ediyor. Soğuyan havalarla birlikte yakacak ihtiyacı bulunan ailelerimize yardım edildi. Son olarak Beşir Derneği İstanbul Eyüpsultan temsilciliğimiz yakacak ihtiyacı bulunan ailelerimize kömür yardımında bulundu. Temsilciliğimiz aracılığıyla gerçekleştirilen yardımlarda yardıma muhtaç ailelerin yakacak ihtiyacı giderildi.

Yakacak yardımı sağlanan ailelerimiz yapılan bağışlardan dolayı sevindirildi. Kış bağış kampanyamızın bir parçası olarak gerçekleştirilen yakacak yardımı faaliyetlerimiz ihtiyaç sahibi kişilerin başvurusu ya da tespiti sonrası yapılmaya devam ediliyor. Sizler de kış bağışı kampanyamıza bağışlarınız ile destek sağlayabilirsiniz

Kış Yardımlarımız Sürecek

Beşir Derneği’nin yurt içinde sürdüğü yakacak destek çalışmaları kış boyunca devam edecek. İhtiyaç sahibi kimselerin yakacaksız kalmaması adına sürdürdüğümüz destek çalışmaları her kış olduğu gibi bu kış birçok ailenin evlerini ısıttı. Bağışçılarımızın katkıları ile ulaştırdığımız yakacak destekleri çalışmalarımızı Beşir Derneği’nin Facebook, Twitter ve Instagram sayfalarından takip edebilirsiniz.

Online Bağış ile Siz de Destek Olabilirsiniz

Beşir Derneği’nin temsilcilikleri ve gönüllüleri aracılığıyla kapı kapı dolaşarak sürdürdüğü yakacak desteği çalışmaları kış boyunca sürmeye devam edecek. Beşir Derneği’nin yakacak desteği gibi yurt içi ve yurt dışındaki ihtiyaç sahibi kimselere yönelik bütün faaliyetlerine Beşir Derneği web sitesinde bulunan online bağış üzerinden yapacağınız Genel Bağışlar ile sizler de destek olabilirsiniz.


Fotoğraf Galerisi