Kapat

Bağcılar Temsilciliğimiz Nafile Kurban Payı ve Gıda Dağıtımı Gerçekleştirdi

Beşir Derneği, adak, akika, şükür ve nafile kurban bağışlarını yurtiçi ve yurtdışındaki ihtiyaç sahibi kimseler ile buluşturmaya devam ediyor. Beşir Derneğimizin son çalışmasında İstanbul Bağcılar’da bulunan ihtiyaç sahiplerine nafile kurban payı ve gıda dağıtıldı. Beşir Derneği’nin yurtiçi kurban dağıtım faaliyetleri devam ediyor. Derneğimiz son olarak İstanbul Bağcılardaki ihtiyaç sahiplerine nafile kurban bağışı ile toplanan etleri paylar halinde dağıttı. Gerçekleşen dağıtım çalışmamız ile ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına bağışçılarımızın emanetleri ulaştırıldı.

Nafile Kurban Eti Dağıtım Faaliyetleri Devam Ediyor

Beşir Derneği’nin nafile kurban bağışı kampanyası bünyesinde gerçekleştirdiği dağıtım çalışmaları sürüyor. Yurtiçi ve yurtdışındaki ihtiyaç sahipleri için sürdürülen çalışmalarda adak, akika, şükür ve nafile kurban bağışları dağıtımlar ile ihtiyaç sahibi kimselerin sofralarına ulaşıyor. Beşir Derneği Bağcılar Temsilciliği tarafından son olarak gerçekleştirilen faaliyetlerde nafile kurban etleri paylar halinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Yurtiçi Nafile Kurban Payı Dağıtımı

Beşir Derneği’nin yurtiçi temsilcilikleri aracılığıyla gerçekleştirdiği çalışmalarda nafile kurban payı dağıtımları devam ediyor. Başta ülkemiz olmak üzere gönül coğrafyamızın dört bir tarafında gerçekleştirilen faaliyetlerimiz kapsamında bağışçılarımızın, adak, akika, şükür ve nafile kurban etleri ekiplerimiz ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılıyor. Yapılan dağıtım faaliyetleri sayesinde gönül coğrafyamızın mahzun yüzlerinin gülünmesine vesile olunuyor.

Online Bağış ile Siz de Nafile Kurban Bağışı Yapın

Yapacağınız nafile kurban ve gıda kumanyası bağışları ile sizler de Beşir Derneği’nin yurtiçi destek faaliyetlerine katkı sunabilirsiniz. Beşir Derneği web sitesindeki online bağış bölümünde bulunan nafile kurban bağışı kısmına tıklayarak bağışlarınızı bizlere ulaştırabilirsiniz. Online bağış dışında Beşir Derneği’nin hesap numaralarına isim, soyisim, yapacağınız kurban türü ve sizlere ulaşabileceğimiz cep telefonu numaralarını açıklama kısmına yaparak EFT veya havale yoluyla da kurban bağışı gerçekleştirebilirsiniz. Beşir Derneği’nin nafile kurban bağışı ve gıda kumanyası destekleri bundan sonra da devam edecek.


Fotoğraf Galerisi