Kapat

2020 Kurban Bağışı

Her yıl olduğu gibi 2020 kurban bağışı yapılandırılmaları da tüm yardım kurumlarınca özen ve titizlikle sürdürülen bir düzende ilerler. Beşir Derneği kurban bağışı adı altında yapılan yardımların sorumluluğunu alarak her yıl gerekli duyulan tüm ayarlamaları ve durumları planlamaktayız.

2020 Kurban Bağışı

Her yıl olduğu gibi 2020 kurban bağışı yapılandırılmaları da tüm yardım kurumlarınca özen ve titizlikle sürdürülen bir düzende ilerler. Beşir Derneği kurban bağışı adı altında yapılan yardımların sorumluluğunu alarak her yıl gerekli duyulan tüm ayarlamaları ve durumları planlamaktayız. Sizlerin desteği ile girmiş olduğumuz bu süreçte değer yargılarımız olan kurbanın İslam şartlarına uygun kesilmesi, pay edilmesi ve ihtiyaç sahibi kuruluş ve ailelere paylaştırılması hassas bir şekilde dikkat ettiğimiz bir konudur.2020 yılında da kurban bağışı adı altında toplanmış olan maddi gelirleri en doğru ve amacına uygun şekilde gerekliliğini gözetmekteyiz. 

2020 kurban bağışları aylar öncesinden gerekli görülen ve yapılan programlar ile düzenlenen bir süreçtir. Kesim yerlerinin ayarlanması, kurbanlıkların temini gibi hazırlıkla çok öncesinde planlanmaya başlamaktadır. Aksi ve olası durumlara karşın sizlerin emanetini en şekline uygun olarak yerine getirmek İslam’ın gerekliliği olan kurbanın değerlerini ön planda tutmak bizler için çok önemlidir.

Kurban Dağıtımları Sadece Ülke İçinde Mi Gerçekleşir?

Kurban bağışları doğrultusunda toplanan yardımlar tüm ülkelerden ihtiyaç duyan şehirlerde kesimler yapılarak yoksul ailelere ulaştırılarak ilerler.2020 kurban bağışı çerçevesinde toplanan kurban bağışları ise bu yıl yalnızca kendi ülkemizin içerisinde yardım ve desteğe ihtiyaç duyan mağrur ailelere yapılacaktır. Hem gönüllülerimizin yurt dışı çıkışlarında sağlıklarını düşünerek ülkemizin virüs sebebiyle geçirdiği hassas süreçte sizleri bağışlarınızdan yana yanılgıya uğratmamak ve ülke dışına çıkış ve girişlerde yaşanabilecek problemlere karşı bu şekilde önlem almış bulunmaktayız. Amacımız kurban kesimlerinin yapılacağı değerli süreci en iyi şekilde planlayarak her anlamda tedbirlerimizi almaktır.

Kurban Bağışım Kimlere Ulaşır?

Beşir Derneği olarak sizlerin yardımları ile hayırlı işlere vesile olmak bizler için çok değerli bir süreçtir. Kurban bağışlarını bu sebepten ötürü çok dikkatli şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktayız. Yoksul köylerde yaşayan yoksul ailelere, kendi veya yardımda bulunduğumuz bakım evlerine, yetimhanelerdeki çocuklara özetle yardımların yarar sağlayacağı her türden insanı ayırmaksızın pay ederek bölüştürmekte ve sizin yardımlarınız ile Allah’ın rızasını almak için emek vermekteyiz.

2020 Kurban Bağışı Planı Nedir?

Her yıl dikkatle sürdürdüğümüz süreci bu yıl da Beşir Derneği olarak sürdürmekteyiz. Her yıl hem kendi ülkemizde hem de yurtdışında bulunan yardım kuruluşlarının bizi yönlendirdiği, kıtlıkla boğuşan yoksul kesimlere yardımlarınızı ve kurban bağışlarınızı iletmekteyiz. Bu yıl yurt dışı çıkışlarına yönelik alınan önlemler doğrultusunda yalnızca kendi ülkemizde bulunan 300 civarı bölgede yardımlarımızı pay edeceğiz. Böyle büyük hayırları içeren kurban sürecini destekçi gönüllülerimizin yararına olacak şekilde düzenlemekteyiz. Kesim yapılan bölgelerde dağıtımlar hemen gerçekleştirilecek ve bağış yapan yardımseverlerimize SMS yolu ile bilgilendirmeler yapılacaktır. Kesimler esnasında alınan fotoğraf ve video çekimleri ile sizde bizlerle bu duygu ve mutluluğu yaşayamasanız dahi şahit olmanız sağlanacaktır. Bu düzenlemeler bu yıla ilişkin olup ve her yıl bazında güncellemekteyiz.

2020 Kurban Bağışına Nasıl Katılırım?

Beşir Derneği olarak bizim 2020 kurban bağışımıza daha önceden belirlenmiş hisselerden satın alarak dâhil olabilirsiniz. Bu hisseleri sitemizin üstünden alabileceğiniz gibi aynı zamanda iletişim merkezimize telefon açaraktan satın alabilir sizlerde o insanların yaşamlarına uzanmış bir el olarak destek verme sevincimize ortak olabilirsiniz.